Witam! Poszukuje jakiegos małego auta z maksymalna pojemnoscią do 1.2 ze wzgledu na wysokosc ubezpieczenia. Auto nie bedzie jakos katowane czy cos w tym stylu, tylko do normalnej jazdy. Mam Do dyspozycji okolo 4tys zł. W aucie mam zamiar zalozyc instalacje gazowo gdyby jej nie bylo, i najlepiej doradzcie jak najmniej awaryjne. Myślalem nad Fiatem Punto I 1.1, Oplu Corsie b 1.2, Fiacie Siena 1.2. Lecz chcialbym uslyszec wasze opinie na temat tych samochodów lub dajcie jakies wasze propozycje:) Pozdrawiam Grzesiek
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Zimowe porządki w samochodzie Pierwsze opady śniegu, oblodzone ulice i chodniki oraz mroźne temperatury powinny być wyraźnym sygnałem dla kierowców, żeby przygotować samochód do zimy. Wymiana opon, sprawdzenie układu hamulcowego czy zaopatrzenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.