Szukam następcy mojej Ibizy z 2004 roku. Miasto i tylko miasto. Musi być niezawodne. Po zakupie robię pakiet startowy od razu. Szukam aut 2008-2011. Na nowsze mnie nie stać.
Tzn. ile masz konkretnie kasy? Bo jedno auto miejskie z tego rocznika może kosztować 10, a inne 20 tys. zł. Wchodzą w grę auta 3-drzwiowe, czy tylko 5-drzwi?
Pierwszy na świecie elektryczno-hydrauliczny system wspomagania Pierwszy na świecie seryjny elektryczno-hydrauliczny system wspomagania układu kierowniczego – Toyota MR2 – wrzesień 1989. Electro Hydraulic Power Steering (EHPS) to dzieło inżynierów koncernu Toyota. Przez ...
Fiat Tipo 5D i Station Wagon - dwie nowe wersje Fiat Tipo jest nowoczesnym samochodem kompaktowym. Wyrazisty charakter, prostota, funkcjonalność w połączeniu z bezkonkurencyjną ofertą cenową, to cechy, dzięki którym model został uhonorowany tytułem "Autobest" w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.