REKLAMA
Dishman napisał(a)::shock: A co to za pomysł, żeby latem jeździć jednym autem, a zimą drugim? Kupuje się takie auto, żeby jeździć i zimą i latem.
Weź daj spokój. Masz Fiata Coupe (300 KM) pod maską, a chcesz na zimę przesiąść się do malczana, albo cienkiego?
Też masz pomysły... .
Ja bym sprzedał tego Fiata, kupił Focusa z 2-litrowym silnikiem w benzynie, albo BMW E46 z jakimś mocniejszym silnikiem benzynowym i śmigał cały rok.
Maluch to auto tylko na Zimę! Ciężko jest jeździć FC w porze zimowej... Praktycznie cały czas tracił by przyczepność i musiałbym jeździć na wolnych obrotach a FC tego nie lubi
A po za tym szkoda mi Coupe żeby jeździć nim po tych mieszankach soli, piasku, żwiru i Bóg wie jeszcze czego... Ten samochód traktuje jako członka rodziny i chce żeby został w unikatowym stanie
Nawet przez myśl nie przyszło mi to do głowy żeby go sprzedać... Potem chyba poszedłbym się powiesić...
A tym bardziej kupić potem BMW E46 albo FOCUSA też masz propozycje
Po moim trupie... Wole żeby FC stało w garażu przez zime a na wiosne znowu wyjechać nim i cały czas jeździć z bananem na twarzy niż bujać się Bemką albo Focusem