REKLAMA
ale się uśmiałem!
Może mi ktoś cos doradzic? Szkoda mi mojego 15letniego CC tłuc w zimie, jakie kupić auto do 1000zł?
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
barol91 napisał(a):Dla wielu jest to smieszne no ale coz,niektorzy wola nie ciorac swojego auta co maja na codzien i na zime kupuja inne "zastepcze",no ale coz bywa i tak
Oczywiscie, że tak się robi ale raczej nie w przypadku fiacika coupe.
MajkPZM napisał(a):barol91 napisał(a):Dla wielu jest to smieszne no ale coz,niektorzy wola nie ciorac swojego auta co maja na codzien i na zime kupuja inne "zastepcze",no ale coz bywa i tak
Oczywiscie, że tak się robi ale raczej nie w przypadku fiacika coupe. Rozumiem gdyby komuś było szkoda w zimie jezdzic ferrari czy porsche ale w przypadku zwykłego pospolitego samochodu zalatuje to troche wioską:) Mam rodzine na wiosce, która sobie kupiła Mercedesa E klase za 150tyś zł, a w tygodniu jezdzą astrą II, merca wyciągają w niedziele i na wakacje, smieszne.
Fiat Coupe klasyk ?
MajkPZM napisał(a):PS: Qki007 wydaje mi się, że Twoje wypowiedzi na tym forum nie mają żadnego sensu i nie warto ich brać pod uwage. W moim odczuciu jestes osobą, która onanizuje się na widok wszystkie co włoskie a więc jestes zbyt stronniczy.
MajkPZM napisał(a):Odezwał się służbista:)
A ogolnie to zle mnie zrozumieliscie. Chodziło mi o to, że jesli ktoś ma auto, zwłaszcza takie, które mu się podoba to powinien nim jezdzic. Całkowite czyszczenie samochodu po zimie to koszt 300zł i warto sobie w niego zainwestować.
A jesli sobie nie radzisz ze swoimi 300konnym samochodem w zimie to lepiej go poprostu sprzedaj, często auto przerasta kierowce i wydaje mi się, że odstawienie samochodu na zime to nie zbyt dobre rozwiązanie.
Co do tego co jest klasykiem a co nie to pozstawie to bez komentarza. Fiat Coupe? Fajne autko ale zbyt duzo tego na wioskach na styl ferrari:), klasykiem to raczej nazwac go nie można. Proponuje zapoznac się z definicją słowa klasycyzm.
PS: Qki007 wydaje mi się, że Twoje wypowiedzi na tym forum nie mają żadnego sensu i nie warto ich brać pod uwage. W moim odczuciu jestes osobą, która onanizuje się na widok wszystkie co włoskie a więc jestes zbyt stronniczy.