REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Monelka napisał(a):tak autko koniecznie z automatem (jestem lelakiem i automat jest dla mnie )autko nowe bo wezmę na firme.
kompletnie nie znam sie na samochodach, chciałabym auto wygodne i małe, słyszałam ze fiesta dużo pali ale najbardziej mi sie podoba wizualnie:)
Niestety ogranicza cena wiec nie stać mnie wyższa półkę... toyota yaris jest dostępna od ręki ale jakoś nie mogę się przekonać .
Monelka napisał(a):Dzięki za odpowiedz. Jutro pojeżdżę po salonach jeszcze raz i się zdecyduje.
Szkoda tylko ze nie mogę wypróbować tej fiesty (niestety nie ma jej w salonie w moim mieście)
Aha ta corsa była by robiona w 2011 roku bo to ponoć na zamówienie...
Pozdrawiam
Monelka napisał(a):Mąż mnie namawia właśnie na Ibizę mnie osobiście się nie podoba. Oglądaliśmy polo ale za automat i w najlepszej wersji trochę za drogo poza tym boje się ze ukradną (1,5 roku temu buchneli nam audi a4 z pod bloku ) dzwoniłam po salonach fiesta tez byłaby z 2011 roku , znalazłem jedną ale jest bez homologacji.
Yariska jest z homologacją ale już wiem ze nie chce jej, wiec zostaje mi fiesta i corsa ewentualnie jeszcze ta mazda2,
Monelka napisał(a):Z kratka tylko w tym roku yaris SOL 1,33 czarna, kobieta z salonu dorzuca i zimówki i alarm z początku mi sie podobała dopóki nie zajechałam do forda i zobaczyłam fiestę heh...
fiesta nowa ok 63 k, corsa dużo tańsza.
chyba ze znajdę z 2010 fiestę ale bedzie ciezko
Monelka napisał(a):Słyszałam dziś tez ze fordy tylko ładnie wyglądają ale są wadliwe.
mamy forda mondeo kombi z 2009 i super sie sprawuje