Może się mylę ale od strony kierowcy przednie drzwi są ciemniejsze od tylnych...
Poza tym znam Tico z gazem o przebiegu prawie 300 tys. (jeżdżące w pizzerii) i sprawujące się przyzwoicie,a przecież to ten sam silnik tyle że na gazniku. Należy pamiętac,że Matiz pali ok.2l więcej od Tico i wcale nie jest taki ekonomiczny. Nawet Seicento 1,1 wypada ciutkę lepiej w tej kwestii.
Może są jakieś Tico ze wspomaganiem ale ja takiego nie spotkałem...Tym autkiem kręci się na tyle łatwo,że to zbytek.
Może powinieneś poszukac Nissana Micry?
Micra odpada za droga zresztą te autka lubi męczyć rdza. Z tego co mi wiadomo to Tico nie mają wspomagania. Autko musi mieć tanie części, a nissan ma raczej drogie części. Chyba będę szukał seicento ze wspomaganiem to najlepsze wyjście
Do mnie tico też nie przemawia przez te blachy Myślę nad seicento na gazie i ze wspomaganiem.Znalazłem coś takiego myślicie że będzie ok i nie jest bity albo jakiś nie w porządku ;>
[link do oferty na Allegro wygasł]
Lexus NX - najpopularniejszy SUV Lexusa w Polsce Zaprezentowany w 2014 roku model NX stanowi 40 proc. całkowitej sprzedaży japońskiej marki. Ma 4 640 mm długości i 1 645 mm wysokości. Pod maską może pracować jeden z dwóch napędów. Pierwszy to hybryda z 2,5-litrowym ...
Taryfikator mandatów, ceny paliwa – jaki to będzie rok dla kierowców? Pierwsze efekty podwyżki mandatów w Polsce są już widoczne. Według Biura Ruchu Drogowego Komendy Głównej Policji, w styczniu br. o ponad 55 proc. obniżyła się liczba przekroczeń prędkości o ponad 50 km/h w terenie ...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] i nawet ten opis "Samochód idealny przede wszystkim dla kobiety - zwinny, ekonomiczny, wszędzie się mieści, posiada wspomaganie kierownicy co znacznie ułatwia manewrowanie"
Matiz... Fatalnie się tym jeździ. Taki tramwaj na kołach (wąski i wysoki). Pali 8l po mieście i w tej chwili gniją już roczniki 2000-2001.
Tico... 5 l po mieście, 0 komfortu no i jak znajdziesz takie bez rudej to znaczy, że po już remoncie Z czystym sumieniem mogę polecić Micrę i Corsę ale nie z silnikami 1,0! Seiko - dobre autko, żeby się nauczć jeździć...
co ty gadasz,wujek ma matiza calkowitego golasa z wyposazenia i od 8lat smiga bez najmniejszych problemow i nienarzeka i ani grama rdzy niema i zreszta z tego co widuje to prawie nigdy nie widzialem zeby matiz mial choc troche rdzy a co do tico to w egzemplarzach powyzej 10lat juz wychodzi rdza i przy predkosci 40km/h gdy bedziesz mial stluczke auto sklada sie pol wiec pomiedzy tico a matiz wybral bym matiza
barol91 napisał(a):co ty gadasz,wujek ma matiza calkowitego golasa z wyposazenia i od 8lat smiga bez najmniejszych problemow i nienarzeka i ani grama rdzy niema
Też napiałem, że 2000-2001 ZACZYNAJĄ gnić. Przyjrzyj się progom w tym matrixie wujka - możesz się zdziwić...
ja niewiem jak w innych matizach ale nie tak dawno temu widzialem tego matiza i powiem szczerze ze tak z glupa calego sobie obejrzalem i niemial rdzy,mowie ci na serio
Odświeżam temat tym razem wybór jest między corsą B, a fiatem punto I rocznik dobrze było od 1999, który z nich byście polecali ? Punto I jest warte zainteresowania w ogóle? Mam na myśli egzemplarz na gazie oczywiście.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.