Witam wszystkich forumowiczów!
Szukam pomocy przy wyborze niedrogiego w utrzymaniu i możliwie niepsującego się auta (podejrzewam, że jest to po części marzenie każdego z nas
![Razz :P]()
) na firmę.
Ładowność musi mieć tak do +/- 500kg -myślę, że więcej nie będę nim przewoził (jakieś małe maszyny, worki z cementem, wiadra z klejami czy też inne materiały potrzebne przy kładzeniu podłóg).
Jeżeli chodzi o trasy jakie pokonuję to kursuję po całej Holandii ale i sporadycznie trafiają się trasy do Belgii czy też do Niemiec.
Jestem otwarty na wszelkie propozycje -używane, nowe (leasing).
Dodam tylko, że przeglądałem kilka tematów na tym forum i myślę, że na początku wystarczy mi auto typu: Peugeot Bipper, Dacia Dokker Van, Fiat Doblo, Renault Kangoo, Opel Combo czy Ford Transit Connect (sugerowałem się jedynie ich wyglądem, a nie specyfikacjami technicznymi). Jak się uda to za jakiś czas pomyślę o autach większych (np. typu Opel Vivaro) ale póki co dopiero zaczynam biznes.
Co sądzicie o znalezionych modelach przeze mnie? Może macie jakieś inne propozycje?
Bardzo byłbym wdzięczny za podanie czegoś więcej niż tylko modelu i marki auta (wybaczcie, jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o auta i nie wiem jaki silnik powinien mieć, moc czy też powinien być diesel czy benzyna
![Smutny :(]()
).
Z góry dziękuję wszystkim za poświęcony mi czas!
![Szczęśliwy :D]()