REKLAMA
Co myślicie?
[link wygasł]
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
jameskirk napisał(a):trochę obawia mnie to, że corsa od handlarza
jameskirk napisał(a):trochę obawia mnie to, że corsa od handlarza
Invi napisał(a):A co to za różnica za ile kupił? A może za darmo wziął? A może na tym traci? A może miał pakiet do wzięcia? A może wziął ją tylko dlatego żeby plac zapełnić i wychodzi na zero? A może miał wolne miejsce na lorze i wolał wziąć takie corse niż wozić powietrze?
To jemu ma się biznes spinać a nie tobie historyjki. Masa ludzi się tak tanich aut pozbywa taniej niż pozornie są warte tylko dlatego żeby nie stało pod domem, nawet w PL
demirbiras napisał(a): żadna różnica, najtańsze egzemplarze na mobile.de, mające po 500 tys nalotu z mrugająca sosejka oleju itd. to właśnie w takiej cenie do 500-600 €
i faktycznie zgadzam się po to ktoś się bawi w handel autami zamiast....zatrudnić się na etacie za 2500 zł żeby za darmo auta sprowadzać i nic na tym nie zarabiać, świetny biznes.
Z resztą wiem że dla Niemca to złom i chce się pozbyć dlatego tylko na 500 ogłoszeń jakieś 10% to te tanie za 300-500 €, a dalej już coraz droższe.
Wchodzę sobie na takie niemieckie olx i mam ogłoszenie prywatne kogoś kto chce się pozbyć za 4500 zł
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 3-216-4890
czyli sprowadzam takie auto i wystawiam za tyle samo
Kao napisał(a):Pół roku temu kupiliśmy 3 Transity a nówkę Focusa dostaliśmy gratis, bezprawa rejestracji to bez prawa rejestracji ale nówka
to jeszcze tylko wyjaśnij jakie i skąd te auta się tam biorą na tych stronach?szybki napisał(a): są strony do ktorych nie ma dostępu
demirbiras napisał(a):Ciekawe tylko gdzie je znaleźć?
demirbiras napisał(a):To w takim razie co z takim autem można zrobić? skoro nie można nim jeździć
demirbiras napisał(a):To w takim razie co z takim autem można zrobić? skoro nie można nim jeździć?
demirbiras napisał(a):to jeszcze tylko wyjaśnij jakie i skąd te auta się tam biorą na tych stronach?
demirbiras napisał(a):Tak zgadza się, także wracając do rzeczywistości zdrowe, zadbane auta tam i tu tak samo kosztują więc niech autor sam zadecyduje co i gdzie chce kupować i od kogo
demirbiras napisał(a):to jeszcze tylko wyjaśnij jakie i skąd te auta się tam biorą na tych stronach?