Malowanie (artystyczne) samochodu

16 Lip 2010, 11:43

Moi Drodzy.

Szukam osób/firmy/warsztatu, którzy zajmują się malowaniem samochodów - ale mowa o artystycznym malowaniu. Zależy mi na kimś sprawdzonym, rzekłbym może zbyt ambitnie, ale - najlepszym w Polsce, koszty grają mniejszą rolę.
Na zachodzie specjalizują się w tym świetne firmy, w Polsce trudno mi znaleźć przez Google kogokolwiek, nie wspominając o poleceniu.
Samochód - osobowy, roadster.

Dodam: nie zależy mi na wymalowaniu sobie na drzwiach przykładowych badziewnych "płomieni" czy gołej baby ;), ale na subtelnym podkreśleniu niektórych elementów samochodu, zaproponowaniu wizji i idei artystycznej.

Dodam: miasto w zasadzie bez znaczenia: mieszkam w Krakowie, Warszawie, na Śląsk blisko, poza tym po to by to nie zostało schrzanione warto pojechać i gdzieś dalej.
Będę Wam bardzo wdzięczny za polecenia, z góry dziękuję.
Bruno

ps. Jeśli temat w złym miejscu, proszę wybaczcie, a moderatora proszę o przeniesienie.
Bruno
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

12 Sie 2011, 03:04

witam Mnie tez interesuje take malowanie chce w łasnie zaczac take cos robic na slasku i mam nawet bardzo utalentowanych ludzi wiem gdyz sam maluje auta ale interesuje mnie własnie artystyka bede prubował tylko niema funduszy na maerial nawet na gupie prubowanie ja zostawie swoje gg jesli był by pan zainteresowany takim czyms to zapraszam za niedługo bede miał moze prubki Jakes :) Bo chce swoje auo jakos pomalowac:)hehe pozdro:) 327176
himon
Obserwowany

Auto: Ford fokus1.6 B/G 100KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Dlaczego Polacy kochają miejskie hybrydy?
    W samochodach do miasta najbardziej cenimy niskie spalanie i wysoki moment obrotowy pozwalający na szybsze włączanie się do ruchu, dostępny w możliwie najniższym zakresie obrotów. Jeszcze do niedawna warunki te spełniały ...