[ Dodano: Czw Gru 03, 2009 14:40 ] Witam dzisiaj sprawdziłem czy maluch ma iskrę każda świeca ma bogatą iskrę przewody są walnięte bo wogóle na nich nie ma iskry ;/;/ a sprawdzałem w motorze i świece mają bogatą iskrę ja nie dawno właśnie zmieniłem przewody jak już maluch nie działał na nowe i nie sprawdzałem czy ma iskrę myślałem że ma a tu nie ma ;/ ale czy mogą to też być platynki ?? Czekam na Odp
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Darmowe ogłoszenia o samochodach i nie tylko, warto z nich korzystać? Współcześnie ogłoszenia o samochodach coraz częściej są zamieszczane na bezpłatnych portalach. Takie rozwiązanie daje wiele możliwości zarówno ogłaszającym, jak i osobom zainteresowanym kupnem auta. Szybki dostęp ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.