Ogrzewanie w maluchu jesli można to tak nazwać polegało na wdmuchiwaniu ciepłego powietrza do kanału (gdzie hamulec ręczny) i dalej na kratki- przeważnie była taka dźwignia przy tylnej kanapie zamykająca klapke od ciepłego powietrza.
Wentylator chłodzi silnik i ciepłe powietrze przepływa przez ożebrowanie cylindrów i przy aparacie zapłonowym specjalna osłona te powietrze dalej kierowała do kanału w kabinie.
Niektórzy tak robili właśnie wstawiając dodatkową kratke.
Ja w swoim kiedyś wstawiłem dodatkowy wentylatorek na 12V w tunel (w miejscu w którym jest ta klapka do zamykania ) i szybciej też nagrzewał w srodku -a lepiej dawało to zimą bo letnie powietrze kierowałem od razu na przednią szybe.
Jak wypożyczyć samochód tanio i szybko we Wrocławiu? Wrocław to jedno z największych i najbardziej zabytkowych miast w Polsce, które przyciąga zarówno turystów, jak i przedsiębiorców. Niezależnie od celu wizyty, posiadanie własnego środka transportu ...
Pierwszy seryjnie produkowany samochód z napędem hybrydowym Pierwszy seryjnie produkowany samochód z napędem hybrydowym – Toyota Prius – grudzień 1997. Toyota co prawda nie wynalazła hybrydy, lecz opracowała pierwszy układ hybrydowy, który miał szansę odnieść ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.