Maluch tuning

23 Sty 2010, 22:22

Mam kolegę który jest takim pasjonatem maluch że jak mu w garażu na malucha spadła szafka i cały dach mu do środka w padł to się uparł ze dach wyciągniei wyciągną tak ze nie było śladu :mrgreen: :twisted:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

28 Sty 2010, 17:22

spojlery to ja sam robie jakie tylko chcem i juz mam sobie wlot powietrza tez mam juz tłumik nie oplaca sie caly kuypywac wystarczy koncowke za 25zl ktora zmienia dzwiek neony tez juz mam zakupione

a wiedzie jak zderzak lepiej zrobic ? doradzili mi od tico tylko nie wiem czy bedzie pasował jedni mowia ze bedzie inni ze nie i nie wiem czy kupywac zderzak
grze98
Nowicjusz

Miejscowość: biala podlaska

28 Sty 2010, 18:30

Według mnie do malucha nie podejdzie zderzak od Ticolota
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

28 Sty 2010, 19:22

nie wiem sam ale jeszcze zobacze
grze98
Nowicjusz

Miejscowość: biala podlaska

28 Sty 2010, 19:23

Wszystkie spojlery do malucha kosztuje 280 zł to nie aż tak dużo a dość fajnie wyglądają :wink:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

01 Lut 2010, 21:38

kupil bym sobie bobsleja takiego wypasionego jak ma barol... troche bym go pokatował ale podoba mi sie taki wyszykowany, tylko troche ciasny a mam 192cm wzrostu;/
tower
tower
Początkujący

Miejscowość: kalisz

01 Lut 2010, 21:45

A czemu mój jest wypasiony?? Ja mam 185cm wzrostu i daje rade przy fotelu odsuniętym prawie na full do tyłu
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

01 Lut 2010, 22:43

a to zdjecie co miales w profilu to było twojego malacza?? no to mi sie podobal... wiem ze da na sie wytrzymac kiedys u dziadka stal taki stary maluch i nim jezdzilem oparcie odchylone na maksa prawie tylko on mial odpalanego na linke to juz chyba zabytek teraz:)cos fantastycznego :cool:
tower
tower
Początkujący

Miejscowość: kalisz

01 Lut 2010, 23:02

Ten co był w profilu owszem fajowy ale pochodził z forum malucha a ja mam innego zieloną seryjną żabke :lol:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

02 Mar 2010, 17:12

Siemanko wszystkim mam pytanie czy do malucha dało by się wstawić gaźnik od syrenki 105?
pmbmn
Nowicjusz

Miejscowość: Koniecwałd

02 Mar 2010, 20:05

jeśli ktoś jest pasjonatem tego pojazdu to polecam delikatny tuning stylistyczny, oczywiście bez przesady żeby wiochy nie zrobić. Z pewnością polecam renowacje autka od podstaw tzn. zmiana lakieru poprawki blacharskie wymiana świateł oraz wszelkiego rodzaju części nadwozia. w środeczku wymiana tapicerki oraz foteli. Co do tuningu mechanicznego renowacja silnika jeśli ktoś lubi ten odgłos wydający się z tłumika lub zmianę silnika oraz układu dolotowego wraz z kompletną wymianą tłumika + jakieś filtry sportowe itp.
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą ;-)
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Olsztyn
Auto: BMW E36 coupe 2.0 170 km

05 Mar 2010, 22:38

ja mam zamiar kupic maluszka i mu dach obciac:)
chudy145
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

05 Mar 2010, 23:42

wiesz że w malczanie dach jest integralną częścia nadwozia zapobiegająca złamaniu się auta??
innymi słowy, utniesz dach złamie ci się malczan w pół :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

06 Mar 2010, 11:42

Nie koniecznie,widziałem już kilka maluchów bez dachu (w styl cabrio) i nic sie nie działo,były jak zwykłe inne normalne maluchy tylko że bez dachu :lol:
Barol
Awatar użytkownika

06 Mar 2010, 12:32

trzeba wzmocnić nadwozie tak by nie pękło utniesz dach to zrozumiesz o co mi chodzi :mrgreen:
fiat nawet produkował kabrio tyle że był to samochód cięższy od wersji z dachem (właśnie przez wzmocnienie podłogi bo się łamał w połowie)
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)