Maluch za max.1200zł

02 Kwi 2009, 14:58

barol91 napisał(a):shilay a co to za autka bo mi cos takiego wyskakuje jak wlacze link "Przepraszamy - ogłoszenie jest nieaktywne"

Wczoraj wieczorem jeszcze były -.- .

Swoją drogą taka Corsa czy Polo to niezły wybór, części też taniej, a te małe silniczki palą mniej od Malucha :). No ale niestety nie mają "tego czegoś" :D.
shilay
Początkujący

Miejscowość: Toruń
Prawo jazdy: 27 02 2008
Przebieg/rok: 8tys. km
Auto: BMW 320i E36
Silnik: M52B20 2.0 150KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

02 Kwi 2009, 15:06

no tez fajne autka ale trudno znalesc cos w mojej okolicy niestety
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

02 Kwi 2009, 19:41

koledzy jak nic nie znajde to mam do pochytania malucha z 95roku od kumpla,autko jest po remoncie blacharki,nowy lakier i zakonserwowany,minimalna cena 800zł ale niewiem jak to jest bo posiada on starsza deske rodzielcza i fotele bez zaglowkow a w tych rocznikach byly juz nowsza deska i fotele z zaglowkami,moze ktos cos wie na ten temat
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

02 Kwi 2009, 22:04

To Uno byłem dziś kupic z chłopakiem córki od sąsiadów.Wyglądało lepiej niż na zdjęciach.Przegub jest do wymiany. Uno to składak z 92 ale w niezłym stanie! Na dzień dobry przejechało do Poznania 75 km.
Niezłe autko dla 18-stolatka na pierwsze autko. Cena 800.
[link do Gratka wygasł]
Może Barol czas coś wreszcie kupic..?
artur73
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna

03 Kwi 2009, 14:35

wczoraj bylem ogladac malucha z ogloszenia w gazecie,rok 98,cena w ogloszeniu 600zł a wczoraj ledwo co przyjechalem a gosciu mowi ze za 500zl go moge brac,autko do wymiany wachacz i progi,i blacharka do malego remontu (pare kropek rdzy),silnik zyleta,smiga zajebioza,technicznie super stan,troche przyciemnione szybki i 2komplety nowych opon,autko oplacone na pol roku,wiec jutro popoludniu raczej po niego pojade jak nie znajde jutro nic ciekawego na gieldzie
PS:maluch kumpla okazal sie bez przegladu i od 4miechow brak OC wiec raczej odpada
Barol
Awatar użytkownika

04 Kwi 2009, 14:46

wiec drodzy koledzy forumowicze podjalem ostateczna decyzje i szukam malucha,to jest poprostu cos,przejechalem sie tym co mialem kupic i normalnie mowie wam wiadomo ze to jest bzdzinka ale niewiem czemu maluch ma to cos,przypomne troche jakie maluchy mnie interesuja a mianowicie,rocznik od 95 w gore,w jak najlepszym stanie,cena max 1200zl,autko oplacone (wazny przeglad,OC i ubezpieczenie) i z okolic Jaworzna bo dalej niemam za bardzo z kim jechac,wiec jesli by ktos wiedzial piszcie,dajcie znac :wink: PS:na gieldzie nie bylo nic ciekawego a ten co mialem brac zrezygnowalem bo nie oplacalo sie go brac i remontowac
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lamborghini Centenario - trzy końcówki wydechu
    Centenario to niezwykle rzadkie auto - powstało jedynie w liczbie 40 egzemplarzy, w tym 20 w wersji coupé i tyle samo w odmianie roadster. A powód do stworzenia takiego samochodu był nie byle jaki - włoska marka ...
    BMW Concept X6 2007
    BMW Concept X6 ten przedprodukcyjny samochód koncepcyjny jest pierwszym na świecie autem typu SAC (Sports Activity Coupé). Koncept prezentuje wizję BMW scalającą cechy modeli BMW X z atrybutami typowymi dla ...

05 Kwi 2009, 19:37

panowie,drodzy koledzy forumowicze od dzis oto jestem prawie wlascicielem zielonego Fiata 126p :) rocznik 96,90tys przebiegu,autko kupione od zony po zmarlym mezu,blacha oprocz 1malej kropki rdzy i wgniecenia idealna,wyposazenie:glosniki z tylu,gasnica,trojkat,apteczka i szmatka gratis :lol: ale super sprzet :P
Barol
Awatar użytkownika

09 Kwi 2009, 19:22

uno nie jest dobrym autkiem na początek.
lepiej pozapierdalać na budowie w wakacje i kupić golfa
Bbollek
Nowicjusz

09 Kwi 2009, 19:42

moim nastepnym autem bedzie wlasnie prawdopodbnie uno [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -cos takiego wlasnie bo po grzyba mi inne a golfa sobie kupie jak uzbieram troche kaski bo za grosze moge kupic jakiegos wyjezdzonego golfa i co bedzie wtedy chyba tylko szrot
Barol
Awatar użytkownika

09 Kwi 2009, 23:33

barol91 napisał(a):panowie,drodzy koledzy forumowicze od dzis oto jestem prawie wlascicielem zielonego Fiata 126p :) rocznik 96,90tys przebiegu,autko kupione od zony po zmarlym mezu,blacha oprocz 1malej kropki rdzy i wgniecenia idealna,wyposazenie:glosniki z tylu,gasnica,trojkat,apteczka i szmatka gratis :lol: ale super sprzet :P

No, nareszcie udało się coś kupić :D
gratuluje nowego nabytku i życzę szerokiej drogi :D
akan
Nowicjusz

14 Kwi 2009, 20:37

panowie bardzo przykra sprawa,dzis maluszka widział dokladnie mechanik i co sie okazalo ze auto jest calkowity szmelc i tego raczej nie bedzie sie dalo zarejestrowac,poprostu jak mi to powiedzial nogi mi sie ugiely,jutro zamierzam odwolywac sie od umowy i probowac odzyskac pieniadze bo normalnie tak sie nieda to sa poprostu wady ukryte a ludzie coraz tepsi bo juz tak musze powiedziec :( poprostu płakac sie chce :( ale coz narazie bede sie staral jakos pozbyc tego malucha a potem kupic inny albo od znajomego ehhh :?
Barol
Awatar użytkownika

14 Kwi 2009, 20:46

barol91 napisał(a):panowie,drodzy koledzy forumowicze od dzis oto jestem prawie wlascicielem zielonego Fiata 126p :) rocznik 96,90tys przebiegu,autko kupione od zony po zmarlym mezu,blacha oprocz 1malej kropki rdzy i wgniecenia idealna,wyposazenie:glosniki z tylu,gasnica,trojkat,apteczka i szmatka gratis :lol: ale super sprzet :P

no to żonka Cię wyr*****. Ja bym to sam załatwił...
Maq
Nowicjusz

14 Kwi 2009, 21:41

Ehh, szkoda, że tak wyszło ale ostrzegałem. Trzeba było poczekać, kupić coś lepszego. Wątpie, żeby twoje odwołania coś dały. Jak kobita odda kase po dobroci to tak a jak nie to za 1 tys złotych przecież nie bedziesz po sądach latał bo to i tak nic nie da a jakie koszty... Ja bym już na twoim miejscu zamknął rozdział fiata 126 p.
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

15 Kwi 2009, 14:32

no mówi sie trudno trzeba zyc dalej
Barol
Awatar użytkownika

15 Kwi 2009, 18:52

no maluch ostatecznie idzie do remontu a potem jezdzi tylko do wakacji i kupuje inne auto
Barol
Awatar użytkownika