Maluch za max.1200zł

30 Mar 2009, 16:17

Koledzy jestem zmuszony zalozyc nowy temat mianowice jak wiele osob wie i pamieta szukam malucha do 1200zł,rocznik najlepiej od 98 w gore,autko w jak najlepszym stanie,zarejestrowane,oplacone i z okolic Jaworzna.Prosze o pomoc.Za wszelkie odp wielkie dzieki.
Co sadzicie o tych:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

30 Mar 2009, 17:25

Niebieski walony z każdej strony - widać nawet bez powiększania zdjęć...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

30 Mar 2009, 17:57

a dlaczego musiales zakladac nowy temat?! smietnik.
Oplacony? to sprowadza sie maluchy?
radzio000
Początkujący

Miejscowość: ww

30 Mar 2009, 18:05

Barol...dzisiaj widziałem CC 700 z 92r,niebieskie z kartką na sprzedaż i zadzwoniłem z ciekawości ile za nie ktoś woła. Najpierw zapytałem o przebieg;odp-205 tys,potem o to co jest do naprawy-odp:- sprzęglo się ślizga,a poza tym auto jest pełnosprawne.
Kolor niebieski metalic,urwany jeden chlapacz z tyłu...
Cena ok. 500 zł do negocjacji.
Jak chcesz to napiszę ci ten numer tel.do właściciela.
Może to lepsza propozycja od 126p...Taka 700-tka z tego roku nie była pod maską naładowana tymi czujnikami i pseudoelektroniką jak nowsze 700-tki więc to prostak z gaznikiem...
artur73
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna

30 Mar 2009, 18:23

no tez doszlem do tego wniosku ze niebieski klepany na 99% z lewej strony wiec raczej odpada,zalozylem nowy temat bo tamten juz prawie nikt nie odpisuje a co do cc to po ostatnich slowach mechanika i ojca zrezygnowalem bo to juz jest zlom ze tak powiem,aha a co do tego oplacony to chodzilo mi o wazny przeglad,OC i ubezpieczenie
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

30 Mar 2009, 23:22

A nie lepiej poloneza gazem?
akan
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Fiat Tipo 5D i Station Wagon - dwie nowe wersje
    Fiat Tipo jest nowoczesnym samochodem kompaktowym. Wyrazisty charakter, prostota, funkcjonalność w połączeniu z bezkonkurencyjną ofertą cenową, to cechy, dzięki którym model został uhonorowany tytułem "Autobest" w ...

31 Mar 2009, 09:55

narazie szukam tylko maluszka bo jest to najekonomiczniejsze autko,a potem po maluszku dopiero jakis poldzio czy cos,zalezy mi glownie na utrzymaniu tego auta (oplaty)
Barol
Awatar użytkownika

31 Mar 2009, 18:05

barol91 ale nie zrażaj sie odrazu tym że klepany.chcesz kupić samochód za 1200 zł i jeszcze masz wymagania żeby był bezwypadkowy.tak prawde mowiac to teraz prawie każdy samochód był bity.
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

31 Mar 2009, 19:16

a no to wiem ale wiesz jak to moze byc zrobione na odpier*** sie,ale powiem tak jednak zmiana planow i szukam auta tak jak mowilem max.1200zl ale moze byc inny niz maluch ale z silnikiem do 1.0pojemnosci i nic wiecej i z okolic Jaworzna (wmiare niedaleko),a co myslicie o tym?? [link do oferty na Allegro wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

31 Mar 2009, 20:17

bez urazy ale masz milion pomyslow na minute, budzet nie duzy a szukasz niewiadomo czego.
radzio000
Początkujący

Miejscowość: ww

31 Mar 2009, 20:42

ja myśle że tym sam nie wiesz jeszcze czego chcesz.musisz ochłonąc poczekac nie myslec o tym a wtedy pomysl sam przyjdzie do głowy.
matttias1234
Zaawansowany

31 Mar 2009, 20:43

Wiesz malara nie szukaj na alle bo nie wiem skad oni te ceny biora. Sprawnego mozesz wyczaic za 100. wiec szukaj na osiedlu itd. a co do uniacza to wiadomo ze jesli masz wybor malacz vs uno to uno of koz.
warzywo
Aktywny

Miejscowość: PZN

31 Mar 2009, 20:58

a bo sam juz niewiem jakie ale doszlem juz moze wkoncu do ostatecznej wersji czyli maluch
Barol
Awatar użytkownika

31 Mar 2009, 21:01

a jeszcze kilka postów wyzej podales link z uniakiem xD radze pomyslec.malucha nie kupujesz za 1200 zł tylko za kilka stówek.

ps.znam kolesia u ktorego na podworku stoi nieraz po 12 maluchów.nakupuje po 50 zł i dorzyna po lesie.
matttias1234
Zaawansowany

31 Mar 2009, 21:05

no wiem ale bylo minelo i wole juz jednak zostac przy maluchu do jazdy
Barol
Awatar użytkownika