Malutki odprysk lakieru

24 Sie 2007, 07:46

Wczoraj przy drzwiach zrobil mi sie malutki odprysk lakieru :-( Jest on wielkosci glowki od szpilki, ale trzeba cos z tym zrobic. Pytanie jak-mam sie zglosic do lakiernika? Mam lakier czarny metalik. Poradzcie cos niedoswiadczonej "kierownicy" :wink:
pixi
Nowicjusz

• 24 Sie 2007, 22:18

Szacuneczek dla tak dobrego wzroku i spostrzegawczości,oraz za dbanie o samochód.Ale do rzeczy - nie koniecznie musisz jechac z tym od razu do lakiernika.W sklepach motoryzacyjnych,a nawet w marketach są dostępne kredki koloryzujące do naprawy lakieru z takich własnie punkcików a nawet płytkich rys.Nie musisz nawet znac numeru lakieru,ponieważ na opakowaniu kredki jest pokazany kolor jak ma ta kredka po naniesieniu jej na karoserię.Sprawa wymaga mniejszej wprawy niz przy malowaniu paznokci :) .Pozdrawiam i zyczę miłego kolorowania.
    Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
    MotoAlbercik
    Moderator
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
    Miejscowość: Tychy
    Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
    Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
    Paliwo: Benzyna + LPG
    Typ: Terenowy
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    Rok produkcji: 2000
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Proace Verso (od 2016)
      To największa w historii Toyota o nazwie Verso, mogąca zabrać na swój pokład od 5 do 9 pasażerów. Została pomyślana jako uniwersalny pojazd zarówno do firm, jak i dla rodziny, lub też jako komfortowy ...