Potrzebuje małego dostawczaka do firmy budowlanej. Zastanawiałem się nad leasingiem ale auto za mało będzie jeździć by na ratę zarobilo. Wożone będą głównie sprzęty budowlane i trochę towaru ale o nie dużej wadze. Auto wykorzystywane na jednorazowych trasach po ok 50-70km. Myślę że nie więcej niż jakieś 10-15tys kilometrów rocznie. Nie potrzebuje to na codzień max 2-3 dni w tygodniu. Z tego co czytałem to najlepiej wypada pod względem awaryjnosci trafic/vivaro z silnikiem 115km. Kwota jaka chce przeznaczyć na auto to powiedzmy do 20tys. Interesuje mnie coś co nie będzie kłopotliwe w obsłudze i serwisowaniu. Jeszcze kusi mnie boxer 2.2hdi 120km. Macie panowie jakieś opinie, propozycje co najlepiej kupić? Z ciekawszych co znalazłem na olx: [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] Wiem że najbardziej trzeba patrzeć na stan A nie po modelach, ale podpowiedzielibyscie które silniki bedą najlepsze pod względem użytkowania.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
BYD e6 - elektryczny samochód o dużym zasięgu Pierwsza w Polsce prezentacja w pełni elektrycznego samochodu BYD e6 odbyła się w dniach 9 – 10 lipca w czasie konferencji "2012 International Symposium on Electric Vehicles – Triple Helix Activity Research; Energy-Technology; ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.