Noisy zauważyłem, że dość często polecasz tą Mazde musi to być naprawde ciekawe autko, osobiście nawet bardzo podoba mi się.
Co do tematu mam do polecenia swoje autko
![Wink ;)]()
Mercedesa Vito jest to bardzo uniwersalne autko siedmio osobowe z pojedynczymi fotelami z tyłu które można z łatwością demontować albo przemieniać kombinacje miejsc. Po zdemontowaniu robi się całkiem spora przeszczeń ładunkowa (podałbym wymiary ale nie znam, z ciekawości sprawdzę). Z tyłu są jeszcze drzwi otwierane na boki a nie uciążliwa klapa (osobiście właśnie to przekonało mnie do kupna tego samochodu 5 lat temu). Mówią że mercedes ma kiepską blachę ale w tym przypadku nie musiałbyś się martwić, została zabezpieczony w profesjonalnym zakładzie lakierniczym (niebyły wstawiane jakieś progi tylko zalążki rdzy zostały zlikwidowane i zabezpieczone przed dalszą korozją). W sumie o takich sprawach nie mówi się przy sprzedaży ale nie ukrywajmy jest to samochodzik już 10-letni.
Wyposażenie jest ciekawe bo posiada dużo zabezpieczeń antywłamaniowych i systemów wspomagających jazdę i dużo pierdół
silniczek w dieslu dobrze daje sobie rade i mało pali 7/8litrów, dał sobie nawet kiedyś radę z lawetą
Sprzedaje ponieważ nie jest mi już potrzebny ten samochód mam małego suzuki wagon r+ który spokojnie wystarcza. A Vito stoi tylko w garażu teraz wszystko z nim jest okej bo miał służyć w domu jeszcze troche czasu ale jest jak jest
a może puszcze linka ;P
[link do oferty na Allegro wygasł]