Samochód dostawczy do 30 tyś.

29 Paź 2014, 22:14

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jest to mój pierwszy post ale jakże dla mnie ważny. Potrzebuję zasięgnąć informacji na temat idealnego samochodu do mojego biznesu. Potrzebuje samochodu dostawczego do 30 tyś.zł. Rozglądam się za Sprinterem, Lt, Boxerem i jego rówieśnikach. Samochód będzie mi potrzebny do przewożenia warzyw z giełdy. W Lato jest tego na prawdę dużo dlatego też zależy mi na sporej ładowności. Wielkim atutem auta na pewno była by chłodnia. Może jakiś iveco ? Być może ktoś z forumowiczów posiadaj jakiś ciekawy egzemplarz który chcę sprzedać. Bardzo proszę o pomoc. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
pawelkow
Nowicjusz

Auto: Nie mam

30 Paź 2014, 16:59

Zobacz na Fiata Ducato. Bardzo dobry w swojej klasie :yes:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

30 Paź 2014, 21:12

Hmm... A nie lepszy będzie Jakiś Sprinter czy LT ?? Wiadomo Mercedes droższy na pewno ale pytanie czy lepszy ??
pawelkow
Nowicjusz

Auto: Nie mam

30 Paź 2014, 21:13

Nie jest lepszy... Sprinter gnije na potęgę.. Poczytaj o Ducato a nie myśl o stereotypach że to Fiat.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak podróżować bezpieczniej samochodem?
    Instruktorzy Szkoły Auto SKODA doradzają, jak wygodnie i bezpiecznie podróżować samochodem. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły Auto SKODA mówi: "Pozycja za kierownicą to podstawowy element bezpiecznej jazdy ...