Szukam małego kompaktowego samochodu, opływowe rocznik ok 2000, coś w stylu renault clio 2, tylko trochę się francuza boje. Może jakieś opinie tudzież inne propozycje?
Przejrzałem samochody pod kątem stosunku ceny do wyposażenia, rocznika i wyglądu. Kilka wybrałem i może pomożecie mi odrzucić jakieś typy, bo pod względem jakości jest różnie. Moje typy. -corsa c -renault clio 2 -Ford fiesta mk6 -audi a3 -rover 25 Słucham chętnie waszych opinii
Jak samochody autonomiczne zmienią nasze miasta? Samochody autonomiczne mogą całkowicie zmienić sposób przemieszczania się po miastach. Nie jest to odległa perspektywa – badanie przeprowadzone na zlecenie Renault Polska przez Kantar TNS wykazało, że większość ...
Wiosenne pylenie to zmora nie tylko dla alergików Pyłki są zmorą nie tylko alergików, ale także kierowców bez względu na to, czy są na nie uczuleni czy nie. Dlaczego? Pyłki osadzające się na szybach samochodu potrafią ograniczać pole widzenia, a jazda w takich ...
To zmienia postać rzeczy. Najfajniejszy Rover bo to klasa C, potem Corsa/Clio/Fiesta. Na końcu A3 bo w tym budżecie będzie do poprawek, dośc znacznych bo ciężko w ogóle za ten pieniądz dostać A3 do jazdy.
Koniu napisał(a):Na końcu A3 bo w tym budżecie będzie do poprawek, dość znacznych bo ciężko w ogóle za ten pieniądz dostać A3 do jazdy.
Poza tym A3 to staroć którego korzenie sięgają połowy lat 90tych. Większość z nich to sprowadzane i powypadkowe auta. Na dobre A3 to trzeba mieć 20 tys zł , któreby nie było starsze niż 11-12 lat.
Wiem, że nie powinienem wybrzydzac jeżeli chodzi o samochody w tej cenie, ale to punto mi nie podchodzi. Nie będzie jakiegoś fajnego egzemplarza rovera/corsy c/clio 2?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.