Mały, miejski, bezawaryjny ;) samochód

16 Maj 2012, 12:00

Witam,

stoję przed dylematem wyboru używanego samochodu dla mojej ukochanej. Autko ma służyć do poruszania się po mieście, dojazd do pracy itp., musi być w miarę wygodne i oczywiście ładnie wyglądać :roll:. Z pośród przeglądniętych ogłoszeń wpadły mi w oko następujące pozycje:

[link do Autotrader wygasł]

Chciałbym, poznać waszą opinie na ich temat i czy w ogóle warto. Samochody są w przedziale cenowym do £1000 do £3000.

Czekam na sugestie i opinie.

pozdrawiam gorąco
Grzesiek
Ostatnio edytowany przez kizmeig, 16 Maj 2012, 17:40, edytowano w sumie 1 raz
kizmeig
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Toyota Corolla 1.4

16 Maj 2012, 16:04

Swift w polsce dosyć chwalony własnego zdania nie mam. W niemczech za to bardzo mało tego jeździ... Może coś z VW?
[link do eBay wygasł]
Rynek Brytyjski troszkę różni się cenowo od naszego i żeby móc Ci coś doradzić to trzeba najpierw samemu sprawdzić jak cenowo prezentują się wybrane modele.
spandau
Początkujący

Miejscowość: Berlin
Prawo jazdy: 14 09 2007
Auto: BMW e46
Silnik: 330Ci
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Jak można odzyskać utracone zniżki z OC i AC?
    Wypracowane zniżki na polisie ubezpieczeniowej są chlubą niejednego kierowcy. Jednak bardzo łatwo je stracić i to w bardzo krótkim czasie. Z dzisiejszego artykułu dowiesz się jak odzyskać utracone zniżki z polis OC ...