Mały VAN do firmy i jazdy prywatnej. Paka minimum 2m10cm

26 Wrz 2022, 09:14

Dzień dobry.
Proszę o polecenia jakiegoś mini vana typu Fiat Doblo Cargo. Samochód będzie służyl jako firmowy oraz prywatny.
Wymagania :
3 fotele z przodu
Paka o długości pomiędzy 2m a 2m30cm
Proszę o polecenie czegoś w 2 przedziałach cenowych :
25 tys zł
15 tys zl
Dziękuję
Hunterrrrr
Nowicjusz

26 Wrz 2022, 11:02

Nie wiem co będziesz woził ale możesz np. jak miało by to być tez prywatne auto do pierwszej kwoty spojrzeć na Grand Voyagera tam masz długość przestrzeni około 230cm tu więcej wymiarów wymiary-bagaznika/3-chrysler-grand-voyager-iv-rg-rs/ a jego nowsza wersja ma takie wymiary wymiary-bagaznika/22-chrysler-grand-voyager-v-town-and-country-v/

Jak potrzebujesz blaszaka to ja bym tu spojrzał np. na VW Caddy Maxi 2,25m długość paki.

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Jak chcesz zmieścić się z taką długością przestrzeni ładunkowej to musisz szukać samochodów które mają długość całkowitą ok. 5m, a najlepiej takich co ją przekraczają. Ja bym tu chyba celował bardziej w coś w stylu Opla Vivaro, Renault Trafic lub Citroen Jumpy który ma 225cm. Przy wszystkich trzeba zwracać uwagę na wersję i najlepiej brać L2H1 :wink:
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

26 Wrz 2022, 12:13

Dziękuję za odpowiedź :)
Dwa pierwsze niestety odpadają...
Potrzebuje 3 miejsc z przodu.
Vivaro i traffic jednak trochę za duże..
Chyba fiat doblo jest faworytem poki co.
Hunterrrrr
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Droga od koncepcji do samochodu
    Gdy samochód zjeżdża z linii produkcyjnej, jest w nim już zawarty efekt wysiłku wielu osób. Stworzenie nowego modelu to długi i kompleksowy proces, na który składają się lata doświadczenia zebrane przy ...
    Roadmap E - samochody elektryczne od Volkswagena
    "Roadmap E" koncern Volkswagen rozpoczyna największą w światowym przemyśle samochodowym ofensywę w dziedzinie samochodów elektrycznych. Najpóźniej do 2030 roku Volkswagen dokona elektryfikacji całej oferty swoich ...