Mam 205cm i jakie auto?

17 Lut 2016, 10:54

Wiram jak w temacie jestem dosc wysoki waze okolo 100 i poszukuje auta najlepiej do 5tys (moze byc niby do 12 ale chce jakies na rok bo kumplowi dokladnie za 8mies konczy sie lising na focusa 2013r i od niego kupuje wiec nie wiem czy jest sens wydawania duzych pieniazkow teraz) chyba ze cos konkretnego to mozna cos dolozyc poszukuje diesel albo gaz :) z gory dzieki za pomoc :)
gmjackson
Nowicjusz

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Nie mam

17 Lut 2016, 19:46

Bierz Golfa III w 90 konnym TDI-ku. Powinieneś znaleźć dobry samochód za ta kasę a później szybko się sprzeda. Chociaż Civic VI nie byłby złym wyborem, Hondy tracą mało na wartości i też się szybko sprzeda
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

17 Lut 2016, 19:50

W golfie sie nie zmieszcze niestety mam problem z kolanami a co do civic to nie patrzylem dzieki za podpowiedz :) a cos innego jeszcze no te 5tys to nie jest ostateczna granica wiec mozna cos dorzucic :)
gmjackson
Nowicjusz

Przebieg/rok: 15tys. km

17 Lut 2016, 20:03

To lepiej zainwestować w czwórkę, prosta, jeszcze szybciej sprzedasz. :)
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

17 Lut 2016, 20:04

Toyota Corolla E11
Kieł
Stały forumowicz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rimac C_Two - elektryczny supercar
    Rimac C_Two to elektryczny supercar produkowany przez chorwacką firmę Rimac Automobili. Jest to jeden z najbardziej zaawansowanych samochodów na świecie, oferujący niezrównane wrażenia z jazdy i niezwykle wysoką ...
    NASCAR Camry w 4 odsłonach
    Atrakcją na targach SEMA 2017 stoiska Toyoty były wyścigowe Camry, które zaprezentowali topowi kierowcy NASCAR – Martin Truex Jr., Kyle Busch, Denny Hamlin i Daniel Suarez. Martin Truex oraz Kyle Busch startują ...