Mam BMW i chyba chce zmienić ale na co?

31 Sie 2008, 08:33

Witam wszytskich.
Sprawa polega na tym ze rozwazam zmiane samochodu ale nie dokonca sam juz niewiem.
Chialem sie was poradzic co byscie polecili. Pytalem sie na innych forach danej marki ale wiadomo kazdy bedzie polecal to auto ktorego jest forum.
Wiec tak:
obecnie posiadam bmw e36 91rok 1.8 benzyna z pelnym wyposazeniem mozliwym w tamtych latach, czyli praktycznie wszystko obruch skory. Fakt faktem ze mam je rok czasu ale wlozylem w nie prawie 5 tys i mozna powiedziec ze jest igielka, silnik zrobiony, zawiecha zrobiona, lekki tuning wizualny itp.
Rozwazam nad zmiana na jakies kombi najlepiej oczywiscie tak do ok 10tys.
Myslalem nad oplem vectra B ale kurcze opel to opel, raz mialem calibre i podluznic to tam nie bylo...
Jeden koles ma auudi 80 B4 w tdi i mowi zebym na cos takiego zmienil jak juz chce zmieniac, ale mi auto musi sie podobac, a nie czuje do konca takiej audicy.
Dziewczyna meczy mnie zebym nie zmienial.
Co tu robic???? Jakie auto polecicie????
Bede wdzieczny za wasza pomoc i rade.
Z gory dzieki.

:?: :?:
zaba
Nowicjusz

31 Sie 2008, 12:52

Po pierwsze dlaczego chcesz zmienić? Po drugie jaki jest sens zmiany? Po trzecie, dziewczyna może Cię zostawić jak pozbędziesz się bmw :wink:

W każdym razie, ja jakbym miał zdrowe bmw to w życiu bym nie zmienił, chyba że na inne bmw...
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

31 Sie 2008, 14:16

jiGsaw napisał(a):Po pierwsze dlaczego chcesz zmienić? Po drugie jaki jest sens zmiany? Po trzecie, dziewczyna może Cię zostawić jak pozbędziesz się bmw :wink:

W każdym razie, ja jakbym miał zdrowe bmw to w życiu bym nie zmienił, chyba że na inne bmw...

zmienic chce chyba na cos wiekrzego.....
jaki jest sens...hmmmm....

A dziewczyna i tak nie lubi bmw ale mowi ze skoro jezdzi i jest porobione to po co zmieniac... :roll:

wsumie najbardziej drazni mnie rocznik w tym aucie choc nie dokonca bo pierwsza rejstracje za granica mialo prawie w 96roku :roll: :roll:
zaba
Nowicjusz

31 Sie 2008, 14:59

No, jak sam widzisz sensu nie ma, większe auto zapewne Ci się nie przyda... Przemyśl to, ja bym nie zmieniał, ew. na mocniejsze/większe bmw, jakbyś był na 100% pewien zmiany to pomyślimy.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Ponad 210-konna Toyota Yaris
    Sportowa wersja Yarisa z mocnym silnikiem benzynowym. Wraz z nim Toyota powraca do segmentu hot hatchów. Auto o 3-drzwiowym nadwoziu i silniku 210 KM to ogniwo łączące Yarisa WRC z rynkową linią najpopularniejszego ...