Mam radio Mediona i problem proszę o pomoc

20 Cze 2009, 15:50

Mam radio Mediona wymontowalem orginalne radio z Renault Megane Coupe po tym zabiegu nie swieca mi liczniki predkosci oraz komputera pokladowego czy to moze miec zwiazek z wymontowaniem orginalnego radia? dodam ze nie swieca tylko wtedy gdy wlacze swiatla a komputer pokladowy swieci gdy nie sa wlaczone.... Moj 2 problem to taki ze gdy podpiolem radio wlacza sie i wszystko niby ok tylko ze nic nie gra ... widac ze piosenka leci a w glosnikach cisza sprawdzalem w 2 samochodzie jest tak samo ... co moglo sie stac???
Ostatnio edytowany przez kamil00kamil, 21 Cze 2009, 18:53, edytowano w sumie 1 raz
kamil00kamil
Nowicjusz

21 Cze 2009, 11:22

Problem jest taki ze kupiłem taniej marki radio i ono jest do "dupy" sam miałem jakis czas temu w Reno takie radio i prawie cała instalacje szlak trafił... Ale zrobiłem koło instalacji i wymieniłem radio na inne i jest wszystko Ok.
To wina sprzętu muzycznego niczego innego...
Damian
Renault 19 1.9 TD
VW Jetta 1.6 GLS
Damian9212
Nowicjusz

Miejscowość: Gorlice

21 Cze 2009, 17:14

a czy to moze miec zwiazek z tym ze mi nie swieca wskazniki predkosciomierza i reszty ???
kamil00kamil
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Starszy kierowca nie znaczy gorszy
    Czy wiek kierowcy pozwala określić jego zdolność do prowadzenia pojazdu? Z badań wynika, że dużo większe znaczenie ma stan zdrowia danej osoby. Bardzo ważne są regularne kontrolne wizyty u lekarza, ponieważ niektórzy ...
    Renault Clio 1,2 Energy TCe o mocy 120 KM
    Samochód Renault Clio wyposażony jest standardowo w silnik benzynowy o pojemności 1,2 litra o mocy 120 KM. W tym przypadku średnie spalanie według danych producenta wynosi 5,3 litra na 100 km, a przyspieszenie do "setki" ...