Mam radio Mediona i problem proszę o pomoc

20 Cze 2009, 15:50

Mam radio Mediona wymontowalem orginalne radio z Renault Megane Coupe po tym zabiegu nie swieca mi liczniki predkosci oraz komputera pokladowego czy to moze miec zwiazek z wymontowaniem orginalnego radia? dodam ze nie swieca tylko wtedy gdy wlacze swiatla a komputer pokladowy swieci gdy nie sa wlaczone.... Moj 2 problem to taki ze gdy podpiolem radio wlacza sie i wszystko niby ok tylko ze nic nie gra ... widac ze piosenka leci a w glosnikach cisza sprawdzalem w 2 samochodzie jest tak samo ... co moglo sie stac???
Ostatnio edytowany przez kamil00kamil, 21 Cze 2009, 18:53, edytowano w sumie 1 raz
kamil00kamil
Nowicjusz

21 Cze 2009, 11:22

Problem jest taki ze kupiłem taniej marki radio i ono jest do "dupy" sam miałem jakis czas temu w Reno takie radio i prawie cała instalacje szlak trafił... Ale zrobiłem koło instalacji i wymieniłem radio na inne i jest wszystko Ok.
To wina sprzętu muzycznego niczego innego...
Damian
Renault 19 1.9 TD
VW Jetta 1.6 GLS
Damian9212
Nowicjusz

Miejscowość: Gorlice

21 Cze 2009, 17:14

a czy to moze miec zwiazek z tym ze mi nie swieca wskazniki predkosciomierza i reszty ???
kamil00kamil
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pakiet tuningowy TRD dla nowego Lexusa LS
    Japońska firma TRD, dostawca fabrycznych rozwiązań tuningowych dla Lexusa, przygotowała zestaw akcesoriów do tuningu najnowszej, piątej generacji flagowej limuzyny Lexus LS F SPORT. Zestaw TRD do tuningu aerodynamicznego ...