Witam jestem tu nowy.
Ja uważam, że auto o takiej mocy najlepiej sprawdzi sie w transporcie ponadgabarytowym, od lat to właśnie Man przoduje jesli chodzi o pojazdy ciężkie (ciągniki balastowe)
Ten Man jest super. Jeździłem nim do Danii. Po prostu cuudo. Full wyposażenie tylko prysznica brakuje Fotel to jak przed telewizorem, wygodna konsola, sterowanie z kierownicy - Same plusy nie dorównuje Mercedes`owi Actros`owi
Weszły na rynek kilka miesięcy temu. Na tą chwilę w Polsce jest ich 4 sztuki i trudno wyrazić opinię na ich temat. Z tego co się orientuję nie ma z nimi problemów. Nadają się jako balastówki, do zwykłej naczepy nie proponuję, zbiorniki i cała zabudowa za kabiną zajmuje sporo cennego miejsca. Poza tym super furka jak większość TGX, TGS i TGA.
fajny sprzęt,Micro-Trans ma 4-osiowego,ja widziałem nawet 5-osiowego,Mercedes i Scania też mają w ofercie takie pojazdy,są to ciągniki uniwersalne tzn.siodłowo-balastowe umozliwiające transport poprzez holowanie naczep/przyczep dla transporu ponadnormatywnego
Ford Sierra - samochód do driftu Sierra to model dobrze znany fanom motorsportu. Rajdówki oparte na tym aucie na przełomie lat 80. i 90. ubiegłego wieku szalały na odcinkach specjalnych Rajdowych Mistrzostw Świata. A w Polsce kojarzymy ten samochód ...
Jazda pod prąd! Jak reagować na takie zachowanie? Choć jazda pod prąd nie należy do najczęstszych przyczyn wypadków, to jej skutki bywają bardzo poważne, ponieważ może ona prowadzić do zderzenia czołowego. Czasem jazda niezgodnie z kierunkiem ruchu bywa efektem nieuwagi, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.