Witam jestem tu nowy.
Ja uważam, że auto o takiej mocy najlepiej sprawdzi sie w transporcie ponadgabarytowym, od lat to właśnie Man przoduje jesli chodzi o pojazdy ciężkie (ciągniki balastowe)
Ten Man jest super. Jeździłem nim do Danii. Po prostu cuudo. Full wyposażenie tylko prysznica brakuje Fotel to jak przed telewizorem, wygodna konsola, sterowanie z kierownicy - Same plusy nie dorównuje Mercedes`owi Actros`owi
Weszły na rynek kilka miesięcy temu. Na tą chwilę w Polsce jest ich 4 sztuki i trudno wyrazić opinię na ich temat. Z tego co się orientuję nie ma z nimi problemów. Nadają się jako balastówki, do zwykłej naczepy nie proponuję, zbiorniki i cała zabudowa za kabiną zajmuje sporo cennego miejsca. Poza tym super furka jak większość TGX, TGS i TGA.
fajny sprzęt,Micro-Trans ma 4-osiowego,ja widziałem nawet 5-osiowego,Mercedes i Scania też mają w ofercie takie pojazdy,są to ciągniki uniwersalne tzn.siodłowo-balastowe umozliwiające transport poprzez holowanie naczep/przyczep dla transporu ponadnormatywnego
Dzikie zwierzęta wiosną, a bezpieczeństwo na drogach Wiosną dzika przyroda budzi się do życia i zwierzęta stają się bardziej aktywne. Wiele gatunków ptaków wraca z cieplejszych rejonów świata i rozpoczyna okres godowy. Jaki to ma związek z bezpieczeństwem ...
Alfa Romeo 1600 Spider "Duetto", 1966 rok 1600 Spider "Duetto" zadebiutował w 1966 roku, prezentując się w oryginalnym i niekonwencjonalnym wzornictwie - dzieł Pininfarina - który wyraźnie odróżniał się od innych wersji z gamy Giulii, dzięki niskiemu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.