Mandat

25 Lut 2008, 19:20

Powiedzcie mi prosze, jak można i czy mozna płacić mandat na raty? Bo jestem studentem i 200 zł no to troche na studencką kieszeń jest...:) powiedzcie mi prosze, gdzie można załatwić ową spłatę na raty. P. S ile moze byc takich rat: 2 czy np. 4? Proszę o poinstruowanie.
zbyry8
Nowicjusz

Miejscowość: Tarnobrzeg

25 Lut 2008, 21:17

Dzwonknij na policję to się wszystkiego dowiesz. Powiedz co i jak, jaka sprawwa jest, że jesteś studentem to napewno pozwolą Ci spłacać w ratach. Albo poprostu spłacaj w ratach, i zbieraj wszystkie dokumenty z poczty czy skąd tam gdzie będziesz płacił, ażebyś miał w razie czego wszystkie dokumenty, że 200zł zostało wpłacone :) i po kłopocie
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

27 Lut 2008, 23:24

oczywiscie ze sie da i kazdy tak moze zrobic tylko musisz poinformowac o tym policje ze spłata manadatu bedzie wpływała w ratach
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Amarok Canyon - samochód terenowy
    Volkswagen Samochody Użytkowe prezentuje podczas tegorocznej Wystawy Samochodów Użytkowych IAA w Hanowerze wiele nowości. Obok nowego Cross Caddy kolejną atrakcją jest Amarok Canyon. Model ten pokryty jest lakierem ...
    Jak bezpiecznie podróżować w ciąży?
    Kobiety spodziewające się dziecka powinny wiedzieć, jak bezpiecznie podróżować zarówno za kierownicą, jak i na fotelu pasażera. Jak więc podróżować bezpiecznie w ciąży? Oto nasze wskazówki: Pasy ...