Mandat mogę dostać jak jadę np. w terenie zabudowanym 51 km/h? chodzi mi o to czy mandat mogą mi wystawić już za przekroczenie dozwolonej prędkości o 1 km? czy są jakieś przedziały tolerancji?
Z całą pewnością jeszcze nie zdarzyło się,żeby policja dała komuś mandat za przekroczenie prędkści o 1,czy nawet 5 km/h.Nawet fotoradary mają ustawioną pewną tolerancję na pomiar prędkości(jaką nie będę podawał z wiadomych przyczyn ).
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Luke16 napisał(a):MotoAlbercik mają ustawioną do +20km/h bo przetestowałem a później fotki przychodzą
Nie jest to ogólna zasada. Zależy gdzie jest fotoradar. Ponoć na katowickiej jest to właśnie +20 km/h, ale podobno w pobliżu szkół i przejść dla pieszych często uczęszczanych przez dzieci ta tolerancja jest +10 km/h.
Pojazdy wojskowe MAN i STAR MAN Nutzfahrzeuge często przewija się w kontekście rozmów o pojazdach wojskowych. Powodem jest to, że od dawna samochody ciężarowe tej marki znajdują się w ofercie dla naszej armii, a niektóre modele są w eksploatacji. ...
[2018] Toyota RAV-4 Kolejna generacja SUVa od Toyoty. W Europie będzie oferowany w podobnej gamie silnikowej co obecna, czyli 2,0 benzyna i 2,5 hybryda. Nie należy spodziewać się diesli z których Toyota się wycofuje. Wg mnie zmiany we ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.