Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Borys68 napisał(a):Złom! Wynalazek! Syf!
Dokładnie to samo słyszałem kiedyś o markach koreańskich ogólem, a o Kia w szczególności
Borys68 napisał(a):samochód jak samochód. Silnik ma, koła ma, bagażnik ma ...
Borys68 napisał(a):Wolę nowy tani, na gwarancji
Kubuch napisał(a):Borys68 napisał(a):Złom! Wynalazek! Syf!
Dokładnie to samo słyszałem kiedyś o markach koreańskich ogólem, a o Kia w szczególności
I nadal nic się nie zmieniło...Borys68 napisał(a):samochód jak samochód. Silnik ma, koła ma, bagażnik ma ...
I chyba tylko dla ludzi, dla których auto ma po prostu jechać są te samochody...Borys68 napisał(a):Wolę nowy tani, na gwarancji
Co do tego, że gwarancja się w takim aucie przydaje to nie mam wątpliwości...
adam-and1 napisał(a):nie szanuję ludzi którzy twierdzą, że "Francuskie to g...o, Ford g...o wort, Koreańskie to ciu**lstwo itd, itp "
Kubuch napisał(a):I nadal nic się nie zmieniło...
adam-and1 napisał(a):posiadając 30 tys, wolę kupić nową TATĘ NIŻ g...o sprowadzone z niemiec !!!
Kubuch napisał(a):I chyba tylko dla ludzi, dla których auto ma po prostu jechać są te samochody...
PhantomASA1 napisał(a):Tata bądż co bądż obrzydliwie rozrośnięty i bogaty indyjski Gigant produkuje a raczej chyba klepie auta o przestarzałych konstrukcjach w pewnej fachowej publikacji zawarto taką oto radę dla Taty :Tata najwyższy czas do szkoły rzyglądnijcie się cenom konkurentów ,nie są aż tak powalająco wyższe.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki TATA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne TATA