mam trochę rdzy na masce i zaraz się jej pozbędę własnoręcznie i przy okazji chciałbym namalować jakąś grafikę i tu jest moje pytanie, czy na lakier mogę kłaść farbę i znowu lakier czy może muszę najpierw usunąć lakier tam gdzie będzie grafika a potem go nanieść z powrotem ? a może to się inaczej robi ? proszę o pomoc bo jestem zielony w tych sprawach
bruno574 napisał(a): czy na lakier mogę kłaść farbę i znowu lakier czy może muszę najpierw usunąć lakier tam gdzie będzie grafika a potem go nanieść z powrotem ?
Tam gdzie będziesz malował farba czy tez grafike nalezy dokladnie zmatowac a dopiero pózniej malowac...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Przede wszystkim trzeba zabezpieczyć to miejsce,aby rdza nie poszła dalej,bo malując samym lakierem,tylko przykryjesz ten proces na kilak miesięcy,a potem będzie jeszcze gorzej.
Wpływ opon ciężarowych na bezpieczeństwo i biznes Wielkość taboru samochodowego wykorzystywanego w transporcie drogowym szacowana jest na ponad 600 tys. pojazdów. Dla każdego z nich jedynym punktem styku z drogą są opony, które odpowiadają za przenoszenie napędu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.