VW BORA NIERÓWNA PODŁOGA

02 Wrz 2012, 12:34

Witam, podczas odkurzania auta zauważyłem ze po obu stronach pod wycieraczkami mam wybrzuszenia na długości - od stóp kierowcy aż do stóp siedzącego z tyłu tak jakby jakas belka tam szła? Dodam że jest to po obu stronach , czy jest to normalne? proszę o szybką i precyzyjną odpowiedź. Dziękuje i pozdrawiam
pyra2010
Nowicjusz

Miejscowość: koło
Prawo jazdy: 01 01 2008
Auto: VA BORA

03 Paź 2012, 20:19

możecie mi powiedzieć co to może być?
pyra2010
Nowicjusz

Miejscowość: koło
Prawo jazdy: 01 01 2008
Auto: VA BORA

04 Paź 2012, 15:55

pyra2010 napisał(a):możecie mi powiedzieć co to może być?

Masz problem zeby wjechać na kanał i zobaczyć co to jest... :?: :?: Czy podłoga jest skrzywiona-podgięta,czy tak powinno byc... :?: :?:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

20 Paź 2012, 20:47

Być może ktoś zawadził np o krawężnik zjeżdżając z chodnika i stad to nienaturalne wygięcie,. Pomocny bezie Ci kanał,gdzie dokładnie obejrzysz ten element.
Turbopama
Początkujący

Prawo jazdy: 10 03 1996
Auto: BMW M3
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Kalkulator jednostek mocy
    Najdzęściej używaną jednostką w samochodach do określenia ich mocy jest "KM" jednak jak możemy się dowiedzieć czytając różne opracowania jest to pozaukładowa jednostka mocy (w układzie jednostek miar MKS), bardzo często ...