Maska Tuning Opel Vectra 1.6 16v 1996r

03 Lis 2016, 20:07

witam, mam pytanie wie może ktoś gdzie znajdę taką maskę ? szukam już ją któryś dzień i nie umiem znaleźć tej oto maski .. mam plany co do mojego opelka, zbieram części i nie długo trzeba się brać do roboty :). z góry dziękuję .
FDGooD
Obserwowany

Prawo jazdy: 09 04 2015
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Opel
Silnik: 1.6 16v
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996
0

15 Lis 2016, 13:03

FDGooD napisał(a):gdzie znajdę taką maskę ?
A czym ona się różni od oryginału? Tuning nic nam ty nie mówi. Maska po tuningu wykonanym przez konkretną firmę np. Irmscher?
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
0

17 Lis 2016, 13:48

Fajne akcesoria są na ......, poszukaj może znajdziesz to co chcesz. Mają szeroką ofertę.
piegus
Początkujący

Auto: fiat
0

17 Lis 2016, 21:51

Jak coś ktoś ma do powiedzenia to dawać na PW i zaczniemy rozmyślac o masce a tymczasem borem i lasem sajonara betoniara :mrgreen:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Deska windsurfingowa na dachu
    Jak przewieźć deskę windsurfingową lub kajak? Sprzęt pływający jest szczególnie trudny do przewożenia. Najbardziej praktycznym rozwiązaniem jest umieszczenie go na dachu i odpowiednie przymocowanie do belek mocujących. ...