Witam Jestem totalnym laikiem odnośnie napraw samochodów. Mam śliczną mazdę 121 z 94r. - zgasły mi tylne światła i podświetlenie deski rozdzielczej Bezpiecznik?? proszę o podpowiedź.
Czy ktoś posiada może schemat w którym pokazane będzie jak idą przewody i gdzie są przekaźniki przy światłach awaryjnych?
Światła awaryjne nie działają. Kierunkowskazy działają ale "tykają i świecą" dwa razyszybciej niż normalnie. Przy użyciu włącznika awaryjnych nie ma żadnej reakcji. Ma ktoś może pomysł co jeszcze należałoby sprawdzić?
Obiekty pozwalające na wyczynową jazdę samochodem Mieszkańcy Warszawy i okolic, którzy odkryli w sobie zacięcie do motorsportu nie powinni martwić się dostępnością obiektów pozwalających na wyczynową jazdę. Takie miejsca znajdziemy zarówno w samym mieście, ...
Najczęściej popełniane błędy podczas zakupu opon online Trendy zakupu opon zmieniają się i coraz częściej kupujemy online bo tak wygodniej i szybciej. Wszystko jest dobrze o ile mamy odpowiednią wiedzę i wiemy jakich opon potrzebujemy do naszego samochodu. Często jednak zmieniamy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.