Mazda 2 2005 - zniszczony element radia, nie wiem co robi

25 Mar 2022, 19:37

Wyciągając ostatnio radio z auta połamałem jego czarny element znajdujący się z tyłu. :( Mimo, że część ta jest zupełnie zniszczona i nie jest podłączona z radiem, to wszystko wydaje się pracować normalnie. Chciałbym się dowiedzieć do czego jest ten element. Zostawiam zdjęcia, które znalazłem w internecie. Z góry dziękuje za odpowiedź. :D
Mazda 2 2005 - zniszczony element radia, nie wiem co robi Mazda 2 2005 - zniszczony element radia, nie wiem co robi
marek66
Nowicjusz

Zdjęcia: 2

25 Mar 2022, 19:42

możesz wykombinować jakieś mocowanie amatorskie, ba nawet daj to na trytkę jak jest możliwość
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

25 Mar 2022, 20:29

Tylko że problem w tym, że to nie jest jakiś zwykły plastikowy element tylko w środku niego był jakiś układ elektryczny, który połamałem, więc klejenie nic tu nie da. Chciałbym się dowiedzeć, czy ktoś wie jaka jest funkcja tej części w radiu i czy jest ona niezbędna.
marek66
Nowicjusz

Zdjęcia: 2
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

A2, że bezpiecznie! - program poprawy bezpieczeństwa
    SZKOŁA AUTO SKODA wspiera społeczno-edukacyjny program poprawy bezpieczeństwa na autostradach "A2, że bezpiecznie! ". Program stanowi inicjatywę Autostrady Wielkopolskiej, a jego celem jest propagowanie wiedzy na temat zasad ...