Wyciągając ostatnio radio z auta połamałem jego czarny element znajdujący się z tyłu. Mimo, że część ta jest zupełnie zniszczona i nie jest podłączona z radiem, to wszystko wydaje się pracować normalnie. Chciałbym się dowiedzieć do czego jest ten element. Zostawiam zdjęcia, które znalazłem w internecie. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Tylko że problem w tym, że to nie jest jakiś zwykły plastikowy element tylko w środku niego był jakiś układ elektryczny, który połamałem, więc klejenie nic tu nie da. Chciałbym się dowiedzeć, czy ktoś wie jaka jest funkcja tej części w radiu i czy jest ona niezbędna.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
A2, że bezpiecznie! - program poprawy bezpieczeństwa SZKOŁA AUTO SKODA wspiera społeczno-edukacyjny program poprawy bezpieczeństwa na autostradach "A2, że bezpiecznie! ". Program stanowi inicjatywę Autostrady Wielkopolskiej, a jego celem jest propagowanie wiedzy na temat zasad ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.