Mazda 323f 1.5 16v ,95r. Warto kupic?

20 Kwi 2007, 14:55

dobry do samochod??
popa
Nowicjusz

20 Kwi 2007, 18:49

'dobry' w jakim sensie ? że się nie psuje, że mało pali, że coś tam jeszcze .... sprecyzuj o co Ci chodzi ;)
Czy warto kupić ? a za ile możesz - to jest pytanie podstawowe.
Ty po prostu zadałeś pytanie retoryczne ...
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk/kujawsko-pomorskie

22 Kwi 2007, 10:45

WitP: zrozum tekst czytany.
dobry' w jakim sensie ? że się nie psuje, że mało pali, że coś tam jeszcze .... sprecyzuj o co Ci chodzi

jezeli sie pyta czy dobry to znaczy ze chodzi mu o nasze opinie na temat tego auta, ogolnie, on zadal dobre pytanie.

Czy warto kupić ? a za ile możesz - to jest pytanie podstawowe.

to nie jest podstawowe pytanie, poniewaz on nie pisze ze zamierza kupic(wtedy moglbys zadac to pytanie), tylko on sie pyta czy WARTO, czyli, jaka jest ergonomia auta, bezpieczenstwo, wydajnosc itd.

popa: polecam ci samochodzik, jest bezpieczny, ladnie wyglada, ma dobra przyczepnosc, malo pali(8-9L w cyklu mieszanym), naprawde polecam :wink:
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

22 Kwi 2007, 13:30

w przeciwieństwie do Ciebie zrozumiałem. I tak już się czepiając: co to jest text czytany ? Pisany to wiem, ale czytany ?

Pytanie czy warto: pewnie, że warto, ale zależy wszystko od ceny, rocznika, stanu, wyposażenia .... i tak b. długo.
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

22 Kwi 2007, 14:38

dla twojej swiadomosci tekst czytany, to tekst ktory czytasz :lol:

Pytanie czy warto: pewnie, że warto, ale zależy wszystko od ceny, rocznika, stanu, wyposażenia .... i tak b. długo.

no wlasnie to opisalem, tylko wymienilem innecynniki, takze nie wiem o co ci chodzi.
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

22 Kwi 2007, 20:18

dla twojej swiadomosci tekst czytany, to tekst ktory czytasz
tak wiem co to znaczy. Tyle, że idąc twoim tropem - czepiając się - w języku polskim to jest niegramatycznie, bo nie ma tekstu czytanego. Bzdura.

chodzi o to co napisałem w pierwszym poście. Jak złapiesz kontekst to zrozumiesz. :roll:

ps. dobra koniec bo spamujemy

Popa :arrow: masz coś konkretnego na oku, czy tylko tak pytasz ?
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Touareg I
    Touareg to duży SUV klasy średniej-wyższej, bezpośredni konkurent m.in. Mercedesa ML i Toyoty Land Cruiser. Konstruktorzy z Wolfsburga postawili na luksus i to, co teoretycznie w terenówce powinno być najważniejsze, ...

22 Kwi 2007, 20:27

:shock: Panowie, może dla jasności: SPAM, to niechciana, natarczywa reklama (zobacz:de.wikipedia)... :wink:
Nie wiedzieć - też radość!
malken
Aktywny

Miejscowość: Poznań

23 Kwi 2007, 09:49

Według mnie bardoz fajny samochodzik , kolega mial kilka lat temu i bardzo sobie chwalił ten model.Dość bezpieczny i wygodny ja równiez polecam.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

23 Kwi 2007, 15:17

wiem ze to bzdura, ale sie pytales to ci odpisalem :lol:

poza tym, ja sie trzymam tego ze to auto jest swietne. i tyle
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

23 Kwi 2007, 19:31

Autko jest naprawdę spoko. Polecam.
Szerokości, przyczepności
miko
Początkujący

Miejscowość: południe polski

24 Kwi 2007, 12:50

mam na oku taka mazde sprowadzana byla niedawno..ale tez chcialbym sie zapytac jak tam hondami jest spodobala mi sie civic coupe i tak sie teraz zastanawiam ale chyba zostane przy mazdzie.
popa
Nowicjusz

24 Kwi 2007, 16:48

:shock: :D Civic coupe, powiadasz? Lepiej się zastanów...coupe...to dopiero jest na laski "wyrywne" autko! :wink:
Nie wiedzieć - też radość!
malken
Aktywny

Miejscowość: Poznań

19 Cze 2009, 17:55

Dosc sporo mazd jest w obrebie münchen.sa to auta przewaznie zadbane z przebiegiem adekwatnym do rocznika,autka servisowane i mozna naprawde cos ciekawego znalesc :grin: mi sprzedawca po jezdzie,spuscil 350euro,musze zmienic filtr pow koszt 35,40euro. tüv nowy wiec na dwa latka mam luz. [link do mobile.de wygasł] 80803 kod poczt.
pozdrawiam!!
becaus I love to ride :P
mikrus_84
Nowicjusz

Miejscowość: münchen-wro

20 Cze 2009, 09:55

przywiozłem taką mazdę ok. miesiąc temu z niemiec z tym że rocznik 97 ale sprzedała mi się od ręki.

mechanika jest na b. wysokim poziomie, troszkę gorzej z blachą bo jest ona cieniutka i lubi rdzewieć szczególnie na nadkolach tylnich.
moja miała 156 000przebiegu - auto praktycznie jak nowe
mazda ma kilka fajnych "bajerów" takich jak podświetlenie stacyjki, podświetlenie zamków

mazdę kupisz rocznikowo napewno młodszą niż hondę, auto godne polecenia

silnik 1.5 16V DOHC 88 KM w zupełności wystarcza, całkiem nieźle radzi sobie z tym autem

na pewno dużo lepsze to niż np. golf 3
andrewb25