MAZDA 323F

12 Cze 2009, 18:48

Witam:)Chciałbym kupic mazde 323f 1.5(chodzi mi o ta generacje produkowana od '94) do 8-9 tys, ewentualnie gdyby trafil sie jakis model w dobrym stanie z silnikiem 1.8 lub 2.0 to jestem w stanie przeznaczyc do 10 tys. Mam do Was pytanie czym kierowac się ogladajac te mazdy?na co zwrocic szczegolna uwage,? Jakie sa Wasze opinie o tym samochodzie? Wszelkie sugestie, uwagi i oferty godne polecenia sa mile widziane:) z gory wielkie dzieki
venderx
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

13 Cze 2009, 10:11

Polecam taką Mazde

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

14 Cze 2009, 19:43

jesli bedzie z silnikiem 1.5 to zwroc uwage czy sa jakies wycieki itd tzn dokladnie ogladnij silnik i najlepiej miec kogos kto sie zna na silnikach, bo 1.5 niestety sa troche awaryjne przy wiekszych przebiegach
lamps17
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

14 Cze 2009, 19:59

jakie spalanie ma taka mazda?
moze ktos przedstawic to dla roznych typow pojemnosci silnika?
coldrain
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

15 Cze 2009, 07:08

zwracaj szczególną uwagę na stan blachy ponieważ mechanika w tych autach jest na wysokim poziomie i bardzo trwała, nawet przy większych przebiegach

natomiast blacha patrz szczególnie na tylne nadkola i od spodu czy nie ma rdzy
albo inaczej czy mało jest rdzy, szczególnie tylna belka, tylni stabilizator, podwozie, nadkola, wydech, przewody paliwowe, i hamulcowe to leci w tych autach najbardziej

blacha jest bardzo cieniutka, VW ma 2x grubszą blachę
andrewb25

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

GT86 – Toyota, która kocha jazdę bokiem
    Przepis na klasyczne sportowe coupé jest od lat niezmienny i bajecznie prosty. Bierzemy dwudrzwiowe nadwozie o opływowym, smukłym kształcie, w jego przedniej części umieszczamy silnik, a siłę napędową kierujemy na ...
    Jak zadbać o równomierne zużycie opon?
    Zdarza się, że zauważymy na oponach nierównomierne zużycie. Co w takim przypadku należy zrobić? Czy jest to niebezpieczne? Niestety, na nierównomierne zużycie opon może wpływać kilka czynników które ...