Mazda 323F 1.6 czy Focus 1.6 ???

30 Cze 2010, 14:26

Teraz widze dokładnie ta druga Almera co podałeś miała wjazd w dupke (inny odcień klapy,listw pod światłami i zderzaka),teraz tak patrze i sorry za nie dopatrzenie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

30 Cze 2010, 14:42

barol91 napisał(a):Teraz widze dokładnie ta druga Almera co podałeś miała wjazd w dupke (inny odcień klapy,listw pod światłami i zderzaka),teraz tak patrze i sorry za nie dopatrzenie.

no dzisiaj tam pojade zobaczyć, pewnie sie koles bedzie upierał ze bezwypadkowy, ale tak poważnie czy taki samochod lepiej odrzucić czy zbic troche z ceny i kupic ?
piotrek84
Nowicjusz

30 Cze 2010, 14:48

Jeśli nie było nic poważnego,tylko jakaś mała stłuczka to możesz wziąć,najlepiej to sprawdzić auto na tzw ścieżce zdrowia i wtedy będzie wszystko jak na talerzu.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

30 Cze 2010, 14:52

barol91 napisał(a):Jeśli nie było nic poważnego,tylko jakaś mała stłuczka to możesz wziąć,najlepiej to sprawdzić auto na tzw ścieżce zdrowia i wtedy będzie wszystko jak na talerzu.
tak zamierzam zrobić, wydając taka kasę warto wydać 100 zł i sprawdzić. Zobaczymy czy koles sie zgodzi na wyjazd do mojego mechanika.
piotrek84
Nowicjusz

30 Cze 2010, 14:59

Jak sie nie zgodzi no to wiadomo czemu.
Barol
Awatar użytkownika

30 Cze 2010, 23:03

barol91 napisał(a):Jak sie nie zgodzi no to wiadomo czemu.

no i wróciłem, jedna rzeczywiście klapa ma inny odcień, koleś za bardzo nie byl rozmowny, ale ogólnie to cała ta almera porysowana, zawieszenie masakryczne, ogólnie po niezłych przejściach. Kolejna jest OK, ale jak sie przejechałem almerą to szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś więcej po silniku 1.8 i 116 KM, niestety stwierdzam ze corsa 1.4 mi sie lepiej zbierała która właśnie dzisiaj sprzedałem.
piotrek84
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

System wypożyczania samochodów na minuty w Warszawie
    Bezobsługowy system wypożyczania samochodów na minuty, który już od 3 lipca dostępny jest w Warszawie. Może z niego skorzystać każda osoba, która posiada prawo jazdy przynajmniej rok oraz kartę bankomatową. ...

30 Cze 2010, 23:06

Niewiem skąd jesteś ale zobacz na to:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

30 Cze 2010, 23:12

barol91 napisał(a):Niewiem skąd jesteś ale zobacz na to:

Przejechałem się Carismą z silnikiem 1.6 i bardzo mi się spodobał ten samochód, możliwe, że właśnie kupie carisme z 2002 roku :)

[ Dodano: Pią Lip 02, 2010 23:21 ]
No i kupiłem carisme, dzięki za Wasze wszystkie odpowiedz i zaangażowanie w temat :)
piotrek84
Nowicjusz