Mazda 323f Mocna jest?

14 Sie 2007, 02:37

Witam,

Mazda 323f ...
czy warto w nią wchodzić :)?

Powiedzmy taka:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3174784

Co sądzicie o tych maszynach, bo dochodzą mnie słuchy, że bardzo kiepsko u nich z dynamiką.

dzięki[/code][/url]
wrokris
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

14 Sie 2007, 08:03

Już praktycznie sama ilość koni mówi ci o dynamice...
90km przy dość niskiej wadze uważam za wystarczające (bynajmniej dla mnie) ale o sportowych osiągach, jak wiadomo można tylko pomażyć...

Najlepiej żebyś sam się przekonał - pojechał do sprzedającego i wykonał jazdę próbną, zwróć uwagę jak silnik wchodzi na obroty, czy skrzynia nie haczy i czy nie trzeba "szukać biegu" oraz na wszystkie stuki z zawieszenia...

To na tyle - nic nie będzie dla cibie bardziej miarodajne niż własne odczucia...
pozdrawiam..
Milwan

14 Sie 2007, 12:37

Silniczek 1.5 w Mazdzie napewno nie będzie super sportowcem lecz 90KM przy jej masie spokojnie wystarczy do dośc dynamicznej jazdy. Auto napewno mułem nie jest lecz jeśli wsiadzie do niego 5 osób +bagaż wtedy napewno mocy będzie brakowało.
Pekińczyk
Początkujący

15 Sie 2007, 20:13

dzięki
wrokris
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

09 Sty 2008, 22:25

i jak kupiłeś?
Astra 1.8 GLS
midzio
Nowicjusz

09 Sty 2008, 22:39

A z którego roku ta Mazda?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda Rapid - nowy wymiar Skody
    SKODA Rapid stanowić będzie nowy wyznacznik dla wszystkich samochodów marki pod względem ponadczasowego designu oraz przestronności wnętrza. SKODA Rapid to pojazd idealnie uzupełniający dotychczasową gamę modeli, wpasowując ...
    Ford Focus - kompaktowy hatchback do miasta
    W przypadku tego modelu najniższym spalaniem charakteryzuje się silnik Diesla 1.5 TDCi ECOnetic o mocy 105 KM. Producent deklaruje, że średnie zapotrzebowanie na olej napędowy jednostki to 3,4 l/100 km (w mieście: 3,8 l/100, ...