Witam mam dylemat w wyborze,szukam auta które będzie tanie w eksploatacji no i wiadomo bezawaryjne wiem że takowych nie ma ale chcę poprostu mało wkładac +zamontować lpg co polecicie może jakiś nowy trop auto chce zeby mialo w miare duzy bagaznik taki do jazdy ja zona +dziecko nad morze
Na pewno nie pchałby się w ponad 10 letnie Nissany. Mechanicznie ok ale blacha wypada kiepsko. Te auta rdzewieją. Widać,że preferujesz auta japońskie.Dlaczego więc nie Avensis czy Corolla???
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Toyota Proace City Verso (od 2019) Oto współczesny odpowiednik Toyoty Verso – czyli osobowy kombivan segmentu C, którego pełna nazwa to Toyota Proace City Verso. Auto dysponuje 5 lub 7 miejscami oraz bagażnikiem o pojemności do 775 lub ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.