Witam mam dylemat w wyborze,szukam auta które będzie tanie w eksploatacji no i wiadomo bezawaryjne wiem że takowych nie ma ale chcę poprostu mało wkładac +zamontować lpg co polecicie może jakiś nowy trop auto chce zeby mialo w miare duzy bagaznik taki do jazdy ja zona +dziecko nad morze
Na pewno nie pchałby się w ponad 10 letnie Nissany. Mechanicznie ok ale blacha wypada kiepsko. Te auta rdzewieją. Widać,że preferujesz auta japońskie.Dlaczego więc nie Avensis czy Corolla???
Kierowco! Odłóż smartfon podczas jazdy Badania pokazują, że wykonywanie połączeń przez kierowcę trzymającego telefon/smartfon w dłoni podczas jazdy dwukrotnie zwiększa ryzyko wypadku. Z kolei czytanie i wysyłanie wiadomości zwiększa to ryzyko aż 6-krotnie(1). ...
Essex Super Six 1927 rok Samochód jest klasycznym amerykańskim pojazdem z lat 20-tych. Koła z drewnianymi szprychami i duży 6-cylindrowy silnik. Essexy były najpopularniejszymi samochodami w Warszawie w branży taksówkarskiej! Pojazd ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.