mam kilku znajomych co maja mazdy i kazdy narzeka ze sie psuja i odradzają a golf to golf dobre autko... sam mam golfa III i jestem zadowolony i w niedługim czasie chce kupic golfa4
Jak wydłużyć żywotność baterii w samochodzie hybrydowym? W porównaniu do analogicznego okresu zeszłego roku, w trzech pierwszych kwartałach 2023 r. nastąpił wzrost rejestracji samochodów z napędem hybrydowym o 26,6%. Istnieją istotne aspekty związane z użytkowaniem ...
Golfa mogę polecic z czystym sumieniem,prosta konstrukcja,ocynkowane nadwozie,dobre materiały(awaryjnosc mazdy i golfa będzie na podobnym poziomie). Ja bym brał golfa ze względu na lepsze materiały we wnętrzu,oraz tansze częsci, ale jesli bardziej do gustu przypadnie ci japoniec to oczywiscie tez dobry wybór
Golf i owszem, niezawodny ale trafić coś zdrowego, niezajechanego i nie zespawanego z kilku innych dzisiaj graniczy z cudem. Trzeba sporo czasu aby trafić coś naprawdę godnego uwagi albo być naprawdę niezłym farciarzem aby szybko trafić taki egzemplarz. Nie zmienia to faktu, że obok A4 i Passata to samochód który ma pozostała 1/3 polaków. Osobiście zdecydowanie postawiłbym albo na wspomnianą Almerkę albo na 323F.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
Dziękuje wszystkim za cenne odpowiedzi, decyzji jeszcze nie podjąłem, chociaż bardziej skłaniam się ku Mazdzie no i zaciekawiła mnie ta Almera. Nie zamierzam podejmować pochopnej decyzji, poczekam , aż znajdę dobrze utrzymane auto.
Almera II wcale nie jest tak niezawodna jak I. Inna sprawa, że ten samochód ma bardzo poważny problem z korozją. Znajomy miał(nie rozbitek, mieszka w Szkocji i kupił od pierwszego właściciela) i nie był zadowolony, zresztą niedługo po sprzedaży ten samochód mimo 8 lat wylądował na złomie bo cierpliwość się skończyła kolejnemu właścicielowi. Jestem za Golfem.
To zależy,ja podam przykład znajomego (dokładnie to żona szefa mojej matuli) na codzień jeżdzi Almerą 1.5,rocznik 2000 albo 2001,mają ją od nowości i sobie chwalą,jest nawet po wypadku (robiony cały tył) i nie ma rdzy.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.