Mazda 323f

27 Lis 2010, 11:54

Witam, jutro wybeiram sie na ogledziny mazdy
[link do oferty na Allegro wygasł] ten egzemplarz .
Wiem ze na fotkach sporo nei widac , ale na co wzrocic uwage przy sprawdzaniu ? Ze zdjec mozna ocenci ze dosc okej jest, ale wiadomo, ze wszystko sie okaze na ogledzinach prosze o odpowiedzi : ) pozdrawiam

p.s. chcialem dopisac, ze auto ma sluzyc 3 lata potem zmiana na cos innego.
eliah
Nowicjusz

Miejscowość: Niemodlin

27 Lis 2010, 12:07

Wygląda ładnie tylko cena troche niska mi sie widzi.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

27 Lis 2010, 12:18

Cena niska bo pewnie dorżnięty z deka :razz: 1.5 to niewypał bedzie żlopał olej litrami auto fajne ale odradzam Ci popatrz na civiki
nitro
Zaawansowany

Miejscowość: znikąd

28 Lis 2010, 09:13

jest raczej postanowione ze ma byc mazda ; ) wiec dzisiaj ogledziny i wyjdzie w praniu . Czyli procz patrzenia czy oleju nie bierze, na co jeszcze zwrócić uwage ?
eliah
Nowicjusz

Miejscowość: Niemodlin

28 Lis 2010, 10:59

Jak już ma być 323f to lepiej 1.8..... no ogledziny prowadzisz jak w każdym innym aucie blacharka silnik zawieszenie... no ale dalej odradzam mazde mam i wiem ze bym nie kupił drugi raz :razz: no ale fajnie jezdzi i wyglada to plus ale silniki padaki
nitro
Zaawansowany

28 Lis 2010, 17:00

Też obstawiałbym 1.8L, bardziej udany silnik.
Hardaway
Początkujący

Zdjęcia: 21
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW i8 hybrid - 4,4 sek., 326 KM
    To czteromiejscowe coupe zwraca na siebie uwagę unikalnym stylem, który - pomimo iż prototyp pokazano w 2009 roku – ani trochę się nie zestarzał. Niezmiennie przyciąga spojrzenia odważnie nakreślonymi, fantazyjnymi, ...

28 Lis 2010, 18:38

nitro napisał(a):no ale dalej odradzam mazde mam i wiem ze bym nie kupił drugi raz :razz: no ale fajnie jezdzi i wyglada to plus ale silniki padaki

To raczej pecha jakiegoś masz, silniki mazdy są trwałe, sam chyba dobre wiesz że bardzo dobre opinie mają :wink:
slawer
Początkujący

Miejscowość: Ruda Śląska

29 Lis 2010, 11:03

Mają dobra opinie auto lata jak złoto ale chlipie olej :razz: z moich obserwacji wynika ze każda Mazda kopci i pije olej a troszek ich juz widzialem
nitro
Zaawansowany