Cześć wszystkim , zastanawiam się nad kupnem Mazdy 6 z przebiegiem 190 tys z gazem , zastanawiam się czy to nie jest zbyt duży przebieg jak na benzyniaka a chciałbym żeby auto posłużyło kilka lat , może macie jakieś przejścia, to by ktoś doradził pozdr
Tomaszek13 napisał(a):2003 , tez mnie trochę to dziwi ale gośćma ma je już 8 lat i chyba starszy człowiek z tego co rozmawjalem
Tak więc auto ma lat 14. Właściciel ostatni robił 15 tys rocznie więc nakręcił 120 tys. A pierwszy właściciel kupił samochód po to aby radia posłuchać bo jak wytłumaczyć przebieg 70 tys przez 6 lat dla nowego auta. Ja w takie okazje nie wierzę. Bardziej prawdopodobne niestety jest ze aktualny właściciel kupił auto które miało 180 skręcone na 80 tys. Aktualnie licznik wskazuje 190 i to jest ta "bezpieczna i niezła opcja"
Ja posiadam taka mazde z tym silnikiem. Zakładałem gaz 2 lata temu zaraz po zakupie przy przebiegu 182 tyś (czy prawdziwe nie mam potwierdzenia), na gazie zrobiłem już 44 tyś km i obecnie mam 226 tyś na liczniku. Silnik nie ma żadnych problemów z gazem, śmiga aż miło. Spalanie w mieście 11L, w trasie 10L. Mechanicznie to bardzo dobre auta. Problemem jest rdza, u mnie zaczęło w tym roku łapać tylne nadkole i jeden próg, także będę musiał to zrobić przed zimą
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Zapinaj pasy w samochodzie przed każdą jazdą! Dlaczego wciąż niektórzy kierowcy i pasażerowie nie zapinają pasów bezpieczeństwa? Jedni sądzą, że to niewygodne, a inni uznają, że nie ma potrzeby tego robić przed krótką podróżą. To błąd, który ...
Akurat takie przycierki w 14 letnim aucie to nie jest element wykluczajacy. Jak dla mnie nie widać jakiś większych różnic w odcieniu lakieru, szparach itd, ale znawcą nie jestem. Tak jak mówiłem dowiedz się jak długo jezdzi na razie, jak masz blisko to ja bym obejrzał. Sprawdź czy działa Klima i czy jest szczelna, bo w tych mazdach czesto padają przewody od klimy, które tanie nie są.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.