Mazda 6? ~30 tys

27 Sty 2020, 21:30

Witam.
Co myślicie o Mazdzie 6 w benzynie z silnikiem 2.0 147km? Auto głównie do jazdy miejskiej (mało korków) a przez weekend trasy ok 50-100km?
Znalazłem takie ogłoszenie, nie wiem jakich cen można się spodziewać bo to raczej mało popularny samochód u nas:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Wiadomo jak wygląda temat rdzy w tym samochodzie? Czy Accord 8 gen lub Mondeo Mk4 będą bezpieczniejszą opcją wym przedziale cenowym?
hoderi145
Aktywny

Auto: Audi Q3 Sportback
Silnik: 1.5tsi 150km
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna

27 Sty 2020, 21:40

Cena normalna, ciut wysoka jak na przedlifta, fotki bardzo kiepskie, lampy jakieś takie różne..możliwe że wymieniana jedna strona.
Ja przedliftów miałem ich kilka 26-27 tys w sprzedaży, silnik OK , pod warunkiem że nie ma 300 tys, Mondeo 2.0 silnik to bliźniacza konstrukcja.
z rdzą raczej nie ma większych problemów,
Ja mam teraz polifta na stanie i blacharsko jest świetny. (jak chcesz to na PW mogę podesłać ofertę...ale napisz ) Trzeba to sobie oczywiście sprawdzać przed zakupem.
Mazda jest autem godnym polecenia, mało awaryjnym
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Dlaczego kierowcy ignorują znaki drogowe?
    Według informacji płynących z Komendy Głównej Policji najczęściej wystawiane mandaty dotyczą przekraczania dozwolonej prędkości oraz za wykroczenie względem pieszych. Najnowsze badania pokazały, że prowadzący pojazdy ...