Mazda 6 I, benzyna do 15 tysięcy.

30 Gru 2016, 09:43

Dzień dobry,
proszę o opinię Mazdy 6 I generacji.
Najlepiej benzyna 2.0 - 141KM,
Przeznaczony do miasta, w przyszłości gaz.

Chyba, że macie inne propozycje samochodów?

Propozycje, woj. świętokrzyskie, wszystkie oferty handlarz i komisy:
- [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
eMrH
Początkujący

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Poszukiwane

31 Gru 2016, 18:26

Szczerze? Wyglądają prawie identycznie, każda dokładnie umyta i wypucowana. Zdjęcia robione tak, że prawie nic nie widać.
Wejdź na mobile.de i porównaj ceny takich aut w Niemczech, szczególnie jeśli mają niby 115k przebiegu.
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

01 Sty 2017, 12:14

Mam taką mazde od 1.5 roku i jestem bardzo zadowolony. Samochód jest niezawodny, trwały, silnik na łańcuchu. Gaz założyłem miesiąc po kupnie, zrobiłem już 29 tys km na gazie i śmiga jak miło. Problem dla tego modelu to oczywiście rdza... ja musiałem się sporo naszukac, żeby znaleźć taką która rdzy nie ma. Jak masz jakieś pytania pisz pw :)
Faber
Aktywny

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 18 03 2010
Auto: Mazda 6 / Laguna II
Silnik: 2.0 / 2.0T
Paliwo: Benzyna + LPG
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Nie czekaj na pierwszy śnieg ze zmianą opon na zimowe
    Wielu kierowców odkłada na ostatnią chwilę zmianę opon na zimowe. Oznacza to, że kiedy wystąpią przymrozki albo spadnie pierwszy śnieg, bardzo łatwo o stłuczkę, a dodatkowo w warsztatach tworzą się kolejki. Podpowiadamy ...