Panowie aktualnie jeżdżę Mazdą 6 2.0 benzyna 147KM, ze względu na poruszanie się teraz głównie tylko po mieście chcę zmienić na coś ekonomiczniejszego. Co myślicie, żeby znaleźć Audi A4 1.8T z gazem? Warto brać już coś zagazowanego?
Jak masz pewny samochód a chcesz zmienić tylko dlatego żeby dołożyć LPG to nie widzę sensu. Tym bardziej że znalezienie 1.8T w dobrym stanie też nie będzie proste.
mam sentyment do Madzi, bo to moje pierwsze autko, ale jak to mazda, zaczyna wychodzić rdza, nie chcę się z tym bawić. Może macie jakiś pomysł na inne auto? segment C/D najlepiej kombi, rocznie 10tys km. głównie miasto?
Uprzedzam że ze sprzedażą Mazdy nie będzie łatwo. Sam swoją sprzedaję tylko i wyłącznie dlatego że chce odkupić młodsze auto od teścia i jest problem. Zero odzewu.
Toyota Avensis Verso (1995–2006) Znana również jako Toyota Picnic, Ipsum albo SportsVan, Toyota Avensis Verso doczekała się dwóch generacji. W założeniu była 6- lub 7-osobowym minivanem z dużym bagażnikiem. Samochodem rodzinnym, który ...
Moto Session 2016 Lubelskie Święto Motoryzacji to obowiązkowa pozycja w kalendarzu imprez w 2016 r. Już w weekend 7-8 maja zapraszamy na Moto Session. W tym roku na zwiedzających czekać będą wystawy nie tylko samochodów, ale także motocykli, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.