REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tomekdk napisał(a):odnośnie tematu - może autor niech napisze w jaki sposób chce użytkować auto - jakie trasy będzie przeważnie robił, bo jak już wspomniałem - 2 auta na 2 różne sposoby użytkowania.
Imperator1984 napisał(a):Aktualnie jeżdżę BMW E46 316i 1,9 benz '99 i na tą chwilę każdy powrót z morza zaczynam od wizyty u mechanika i zostawiam tam od1500zł do 2000zl
szybki napisał(a):Zaraz będę hejterem bmw ale jesteś kolejną osobą od bmw wypowiadającą się podobnie.
no nie do końca bo są auta bedziej i mniej trwałe, bardziej i mniej zaawansowane technologicznie co też przekłada się na usterkowość. Ty widzisz bezawaryjność aut które sam doświadczasz z niskimi przebiegami no i druga sprawa nie wiele możesz powiedzieć o awaryjności zmieniając auto co 1,2,3 miesiące. Handlujesz tym więc raczej nie kupujesz trupów żeby nie wbić się na minę i nie stracić więc sory ale Twoje wypowiedzi w tym przypadku nie są miarodajne. Co do Mazdy.... ja jej nie podważam ani nie neguje, nie wypowiadałem się, dla mnie to gówniane auto bo jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia a płacić trzeba jak za coś lepszego. Wszystko kwestia indywidualnych priorytetów.tomekdk napisał(a):Kao - ale tak mozna pisać o wszystkich
tomekdk napisał(a):Budżet niestety taki sobie, moze warto byłoby zainteresować się jakimś kompaktem.