Witam mam pewien problem. Mam oferte zeby kupić felgi 5x114.3 18 cali do mojej Mazdy rozstaw śrub pasuje. Jedyne co mnie martwi to 'et35'. Ja w swojej mazdzie mam et50. Czy et35 bedzie pasować do mojego auta?
Jeżeli wszystkie parametry oprócz ET są takie same to myślę, że możesz zastosować dystanse które zniwelują tą różnicę. W twoim przypadku powinny one mieć grubość 15mm, wtedy felga będzie osadzona dokładnie tak jak te które aktualnie użytkujesz.
Toyota Aygo 2018 facelifting Toyota Aygo to japoński bestseller, opracowany z myślą o europejskim rynku w studiu projektowym Toyoty ED2 we Francji. Druga generacja tego modelu zadebiutowała w 2014 roku, a w 2018 roku auto przeszło gruntowny facelifting. ...
EURO NCAP: Pięć gwiazdek dla nowego Audi A3 Zdobywając pięć gwiazdek, Audi A3 osiągnęło najlepsze wyniki w teście zderzeniowym przeprowadzonym przez Euro NCAP. We wszystkich kategoriach łącznie, model zdobył 88 na 100 możliwych punktów. Organizacja ds. oceny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.