Mazda demio

która mazda?

demio
2
50%
323f
2
50%
Razem głosów : 4

26 Maj 2010, 20:51

witam zastanawiam się nad mazdą demio czy będzie to dobry wybór? czy może lepiej rozglądać się za mazdą 323f (chyba 3 buda) proszę o poradę za jakim silnikiem najlepiej patrzeć co by mało palił a był dobry na trasy bo wybieram się do Holandii tym autkiem a nie chce żeby mnie zawiodło od razu. z góry dzięki
kaska2912
Początkujący

Miejscowość: Tarnów

01 Cze 2010, 08:11

To zależy, jakiego auta potrzebujesz. Jeśli może być auto mniejsze gabarytowo - Demio, jeśli większe i pięciodrzwiowe - 323F. Ja bym skłaniał się w kierunku 323F BJ. Jaki motor? Jeśli ma być oszczędnie, szukaj diesla.
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam

03 Cze 2010, 12:31

no tak tylko demio nie ma w dieslu a szczerze to mi obojętne czy diesel czy benzyna bo wiem że demio spala z max 8l na 100 a to nie dużo zwłaszcza że mój były(cinquecento 700) brał na 100 jakieś 10l a w mieście więcej chciała bym pojeździć tym autkiem z max 6 lat a boję się brać np. 98 rocznik bo mam (od górnie) nakaz kupna autka z min.2000 roku zawsze miałam fiaty i to max 2 lata je użytkowałam nie znam się na Japończykach więc może mi coś o nich nap.??:) z góry dzięki
kaska2912
Początkujący

Miejscowość: Tarnów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Niewyspany kierowca i problemy z zasypianiem
    Czy miewasz trudności z zasypianiem? Badania wykazały, że tego rodzaju objawy mogą znacząco wpływać na twoje bezpieczeństwo. Osoby, które na co dzień doświadczają problemów z zaśnięciem są dwa razy bardziej ...