Mazda MX3 MX-3 Warto ? lub cos podobnego

26 Wrz 2010, 07:49

Witam zastanawiam sie nad zakupem mazdy mx3 do 4 tys. i teraz moje pytanie czy dostane taka mazde bo na allegro widzialem ze sa w cenie od 2,5 tys.

czy mazda w tej cenie bedzie w dobrym stanie czy prawdopodobnie bedzie to smiec w ktory trzeba bedzie wlozyc kolejne 3 tysiace. Oraz co sadzicie o tym samochodzie czy on nie jest kobiecy troche, a moze znacie podobne modele lub jakis dobry samochod w tej cenie
wilk
brudeki
Nowicjusz

Miejscowość: tczew

26 Wrz 2010, 07:57

Za 4tys może dostaniesz coś z początku produkcji ale za 2.5tys to napewno nic dobrego nie będzie.Ogólnie MX3 cieszy sie dobrą opinią,dobre i żwawe silniki,czy kobiecy hm?Raczej nie bo faceci też nim jeżdzą.A z innych aut to może Audi 80 B3 Coupe,Suzuki Swift GTI albo VW Golf III GTI.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Wrz 2010, 08:28

Zastanów się właśnie nad GOLFEM II/III tak jak mój przedmówca wspomniał, golfy w moim przekonaniu to na prawdę fajne auta jeśli o nie dbasz one potrafią się odwdzięczyć długą żywotnością.
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

26 Wrz 2010, 10:00

Dokładnie i za te pieniądze można nad nim pomyśleć.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Wrz 2010, 12:03

MX-3 to w sumie dobre auto podobno mało awaryjne ale jak to jest to nie wiem bo nie miałem.
Za tą cenę coś dobrego znajdziesz, za te 2,5koła to coś mega zajeżdżonego.

Go Faster
Początkujący

Miejscowość: mazury

26 Wrz 2010, 12:13

ok koledzy dzieki za odppowiedzi chyba jednak zdecyduje sie na nia tylko pytanie na co szczegolnie zwrocic uwage przy ogladaniu tego modelu ? jeskies elementy psuja sie czesciej ? bardziej ?
wilk
brudeki
Nowicjusz

Miejscowość: tczew