Mazda-RX8 - Przebite numery ?

19 Maj 2016, 15:03

Witam, sprawa jest taka szukam od jakiegoś czasu Mazdy RX-8 no i znalazłem na otomoto niby fajna i wszystko ok, ale no jest jeden problem... VIN który podał właściciel JMZSE17N250127478 . Sprawdzałem go i wyskoczyły mi zdjęcia z roztrzaskanej Hondy, Historia internetowa z Opla, tylko niektóre pozycje są z Mazdy-RX8, jak myślicie przebite numery ? czy o co może chodzić ? czy to są może przykładowe zdjęcia ? a za prawdziwe trzeba zapłacić ?

powiem, że nie wiedziałem gdzie dodać taki temat, także prosiłbym o przeniesienie jeśli w złym dziale...
Narax121
Nowicjusz

Prawo jazdy: 24 10 1995
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Nie mam
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2020

19 Maj 2016, 15:27

Narax121 napisał(a):a za prawdziwe trzeba zapłacić ?

Ja otrzymałem wszystkie info o mazdzie tylko potem za zdjęcia fakt dostałem z Hondy ale spoko to tylko przykładowe, bo musisz prawdopodobnie wykupić raport ;)
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Najpierw kierunkowskaz, potem hamowanie
    Obok braku sygnalizowania kierunkowskazem planowanego manewru, podstawowym błędem wielu kierowców jest nieodpowiedni moment włączenia kierunkowskazu. Zarówno zbyt wczesne, jak i zbyt późne sygnalizowanie ...