Mazda vs Volvo

12 Mar 2012, 23:03

Witam, w najbliższym czasie planuję zmianę samochodu, aktualnie jeżdżę Land Roverem Freelanderem z 2002roku ale moja kieszeń jest zbyt płytka żeby nadarzyć za wszystkimi naprawami tego auta. Zastanawiam się na Mazdą 6 tak do 20 -22 tys. choć mój zapał zmalał po obejrzeniu kilku egzemplarzy np. Mazda z 2003 bądź 2004 juz nie pamiętam dokładnie miała tak pordzewiałe nadkola że nadawały się do lakiernika tylko. Więc bardzo proszę o wypowiedź osób które miały bądź mają ten samochód czy on nadaje sie do kupna. Druga opcja do kupno Volvo S60 lub S80 o tym aucie nie mam zielonego pojęcia jakie ono jest gdy nie jeździłem takim, raz tylko oglądałem ale bardzo mi sie podoba. Bardzo proszę o podpowieć jakie auto wybrać zależy mi na tym aby nie było trzeba do niego dokładać 500-600zł miesięcznie tak jak to miałem w Land Roverze. Jeśli znacie jakies auta które rzadko się psują to czekam na propozycje.

Z góry dziękuje za odp. :D
Timati
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

13 Mar 2012, 14:06

Jeżeli Ci się bardziej podoba (rozumiem, że pod każdym względem, również jazdy), to sam sobie częściowo odpowiedziałeś - S60.
mstrucz
Aktywny

Miejscowość: Gdynia